This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.
Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / A girl who is school club manager

En tjej som är skolklubbsansvarig

Toy’s Heart är en veteran inom branschen och tillverkar regelbundet utmärkta och pålitliga produkter. Den här lösvaginan är inget undantag!

Förpackning

Förpackningen visar en rodnad skolflicka i en avslöjande outfit. Enligt beskrivningen är hon en hårt arbetande tjej som hanterar skolklubbar och kan inspirera andra elever till osjälviska handlingar.

Tunneln

Utsidan av denna lösvagina är ganska enkel och utan onödiga detaljer. Ingången består av ett brett spår, vilket gör att det är enkelt att ta sig in i hålet. Om du glider ut kan du enkelt trycka tillbaka! Bristen på blygdläppar och andra utbuktningar på utsidan innebär även att det är mycket lätt att hålla rent.

Det är inuti lösvaginan det roliga händer! Tunneln till Girl Who Is School Club Manager är fodrad med stora mjuka knoppar som kommer att smeka dig när du tränger in i henne. Att bara dra den upp och ner känns jättebra, men den här designen är även avsedd att roteras! Vrid lösvaginan medan du trycker in i den, eller håll den på plats och rotera den runt din kuk. Experimentera och se vad som känns bäst för dig! Den symmetriska strukturen ser enkel ut, men du kommer att upptäcka att den erbjuder mycket intressant stimulering.

Girl Who Is School Club Manager har ingen speciell vakuumkammare, men den kan trots detta skapa ett milt vakuum tack vare sin slutna tunneldesign. Tryck bara ut luften innan du tränger in i  den så kommer du att känna att materialet suger in dig i den.

Material

Den här lösvaginan är gjord av ett enda lager av högkvalitativt TPE. Detta material är inte bara helt säkert, utan känns även fantastiskt vid beröring! Ytan på denna lösvagina är mjuk och hudliknande och materialet värms snabbt upp till kroppstemperatur. Om du föredrar att ha Girl Who Is School Club Manager het och redo att användas bör du överväga att skaffa en sexleksaksvärmare som hjälper dig att värma upp den till kroppstemperatur. Det tar bara några minuter att nå 37 grader, och det bidrar definitivt till upplevelsen.

Rengöring

Rengöring vad gäller den här lösvagina är ganska enkel. Skölj ur den ordentligt under kranen med vatten och mild antibakteriell tvål. Pressa ut så mycket vatten som möjligt och tryck in en absorberande trasa. Låt verka i ett par minuter för att absorbera all fukt!

Om du är försiktig kan du även vända lösvaginan ut och in. Detta gör rengöring och torkningen enklare, men om du inte är försiktig kan du orsaka skador vid ingången.

Egenskaper

Total längd: 15.5 cm

Total bredd: 5.5 cm

Intern längd: 14 cm

Total vikt: 225 gr

Material: TPE

Tillverkad i Japan av Toy’s Heart

Den här kompakta lösvaginan känns bra och är speciellt utformad för att ge ny stimulering om du roterar den utöver att dra den upp och ner. Den innehåller Toy's Heart vanliga höga kvalitet, men är mycket prisvärd tack vare den lilla mängd material som används!

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 225,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 140,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
Definitely the most stimulating onahole I got
Recension av Riva
Cleaning:
1,25 ★ Turning it inside out didn't breake it

Durability:
1,50 ★ no changes after about 10 uses

Feeling:
1,50 ★ really firm material, very tight, much big bumps

Extras:
0,25 ★ lubricant included

Sum:
4,50 ★ | ★★★★★

My opinion:
The onahole looks quite boring, the entrance looks like a hole in a gap and the inner structure are only symetric bumps. But don't be fooled by its look. The onahole is very stimulating and the material is really firm. Due to the inner symmetry, the onahole can be rotated too. Through the firm material and the tight entrance it won't leak much lubricant. The onahole comes with a bag of lubricant. After about 15 uses it gets sticky.

My summary:
Definitely the most stimulating onahole I got.

My summing: ★★★★★
Translate review