This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.
Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Bubble Butt

Bubble Butt 

Toy's Heart är en av de mest älskade aktörerna på grund av deras produkters genomgående höga kvalitet och deras uppmärksamhet på alla aspekter av produkten. Hittills har de mest gjort små eller medelstora lösvaginor, men Bubble Butt väger fantastiska 2580 gram! Det är en av de mest realistiska rumporna i anime-tema som existerar.

Förpackning

Den stora lådan har en söt brunett som böjer sig och exponerar sin rumpa för dig Hon tittar över axeln mot dig medan hon rör sig själv. Det ser ut som att hon kan behöva lite hjälp!

När du öppnar lådan hittar du något riktigt ovanligt: ett stort, robust isopor-inlägg. De flesta leksakstillverkare använder en genomskinlig plastinsats, och även om det fungerar bra är detta ännu bättre. Du kan återanvända den för att lagra leksaken säkert och diskret.

Klä på henne och klä av henne!

När du tar ut denna onahip ur lådan kommer du att bli förvånad över dess vikt och storlek. Den mäter 23 * 22 * 16 cm (L * B * H), och det betyder att Bubble Butt är tillräckligt stor för att ha på sig riktiga trosor, och om du vill kan du till och med klä upp henne med en söt kjol. Bubble Butt inkluderar inte kläder, men om du köper kläder i storlek Small eller Extra Small kommer de troligen att passa.

Vilken rumpa!

Som namnet redan antyder är Bubble Butt formad som en fin rund rumpa. Den är gjord av högkvalitativt TPE och du kan röra, klämma och slå på den här rumpan hur mycket du vill.

Hennes röv och fitta sticker ut och ser väldigt inbjudande ut.

Tunnlarna

Denna onahip har självklart två kompletta tunnlar, en vaginal tunnel och en analtunnel. Tunnlarna är olika, var och en trevlig på sitt sätt.

Analtunneln börjar med en utsökt smal entré, varefter du kommer in i ett stimulerande rum fyllt med spiralformade utbuktningar och vågor. Tunneln böjer sig och backar sedan upp igen, och passerar en så kallad "nöjesplats" innan den byter till en annan räfflad kammare. I slutet smalnar den igen och smälter in i den vaginala tunnel.

Vaginaltunneln börjar även med ett tätt område som bildar en tätning runt dig och förhindrar att glidmedel läcker ut. Efter detta kommer du in i ett rum fullt av detaljerade knutar som kommer att gnugga mot dig. När du trycker förbi detta smalnar tunneln in i en stimulerande tunnel med tre olika utbuktningar som gnuggar mot botten av din penis. Knutarna och de subtila utbuktningarna är alla otroligt väldesignade, och du kommer inte att kunna få nog av dem! Längst bak slutar tunneln med fler knutar. Det här är en enkel men ändå mycket effektiv struktur.

Om du inte kan välja din favorit-tunnel kommer vi inte att döma dig - de är båda fantastiska! Att växla mellan dem känns även bra och hjälper till med att hålla känslan fräsch. Om du letar efter något annat kan du testa att sätta in en kulvibrator i ena tunneln medan du använder den andra! 

Perfekt att använda utan händer

Tack vare sin storlek och platta undersida är Bubble Butt perfekt för att använda utan händer. Om du lägger den på sängen kommer den att stanna på plats och inte röra sig som mindre lösvaginor gör. Naturligtvis kan du även studsa den upp och ner i knät eller placera den mot en vägg.

Rengöring

Rengöring av större onahips kan vara svårt eftersom de är tunga. Detta är en av Toy's Heart främsta anledningar till varför de inte har producerat större lösvaginor tidigare; de vill att deras lösvaginor ska vara lätta att använda och lätta att ta hand om. Du kan definitivt se att de har lagt ner mycket tid på att implementera detta i designen: de två tunnlarna är anslutna på baksidan, vilket innebär att du kan låta vattnet rinna in i ett hål och ut i det andra och rengöra den på ett effektivt sätt. Även om tunnelns strukturer är detaljerad och varierad, finns det inte många vinklar som är svåra att nå.

Att torka din lösvagina är viktigt. Det enklaste sättet att göra detta på är att trycka in en bit absorberande trasa tillsammans med en trubbig sticka, exempelvis baksidan av en penna. Låt den vara där några minuter för att absorbera den sista fukten, sedan är det klart!

Kort sagt är Bubble Butt från Toys Heart en högkvalitativ produkt med två utmärkta tunnlar som garanterat kommer att ge dig nöje flera gånger om. Om du har testat det här märket tidigare vet du att den inte kommer att göra dig besviken!

Total längd 230 × full bredd 220 × internal längd 160

keep reading

Mer information

# of holes 2
Product weight (g) 2 580,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 160,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
very good product from Toysheart
Recension av Den
I didnt purchase this toy here but i still want to make a short review the product both tunnels feel very nice and different you dont have to worry that much about that its single layer. The toy is also very easy to clean and really worth the money. This was my first onahole for me and i dont regret this purchase. Still have a lot of fun with it.
Translate review
Product
Service
Good hump
Recension av Anon
Translate review