This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.
Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Campus Life Matchmaking Party Type

Campus Life Matchmaking Party Type

ToysHeart gör det igen: ytterligare en utmärkt lösvagina!

Förpackning

Förpackningar för lösvaginor har ofta tjejer i olika kläder och en kreativ mängd oanständiga poser, men så är inte fallet med Campus Life Matchmaking Party Type. Istället visas det fantastisk konst där en söt tjej sätter sig ner för att äta och har roligt med dig. Hennes stora bröst vilar på bordet, samtidigt som det nästan går att se konturen av hennes behå. Jag slår vad om att hon berättar om alla saker hon kommer att göra med dig ikväll!

Lösvaginan

Utsidan av lösvaginan är snygg och tydlig. De förenklade blygdläpparna innehåller små spår som vägleder dig in i den - och du kan verkligen behöva det! Ingången till denna lösvagina är ganska liten, och även om den är tillräckligt töjbar för att rymma de flesta är den inte den enklaste att glida in i. Men när du väl är inne kommer den snäva öppningen att lindas runt dig, och släpper sedan inte taget.

ToysHearts tunnlar är alltid ett nöje att använda och Campus Life Matchmaking Party Type är inget undantag. Denna lösvagina har flera mycket distinkta områden. Först exponeras du för ett större område med spridda knutar och stötar som skapar en mild stimulering. När du trycker in längre i tunneln smalnar den runt dig och trycker ett flertal utbuktningar mot din kuk. Sedan möts du av ett annat större område med mer stimulerande utbuktningar. Efter ytterligare ett smalare område med stora utbuktningar kommer du till slutkammaren: Strukturen här kommer att stimulera ditt ollon med de små knutarna som smeker dess yta.

Vakuumkammare

Slutkammaren är inte bara där för att stimulera spetsen på din kuk, den ser även till att leksaken bildar ett vakuum runt dig och suger på din kuk med varje stöt. Om du pressar ut luften innan du trycker in i den kommer denna effekt att vara som störst.

Material

Denna lösvagina använder ToysHearts specialutvecklade Fresh Skin-material. Detta material är praktiskt taget luktfritt och superlätt att rengöra. ToysHeart tenderar att satsa på enkla och robusta konstruktioner som inte är lätt att skada. Det finns inga känsliga blygdläppar eller komplexa flerskiktsdesigner, vilket innebär att denna lösvagina kan hantera en del missbruk och kommer att hålla länge. Det finns heller inga små sprickor som fångar smuts, därmed kommer du inte ha några problem med att rengöra lösvaginan.

Rengöring

Om du vill att din lösvagina ska hålla måste du ta hand om den! Lyckligtvis är det inte särskilt svårt med denna lösvagina. Skölj den under kranen med lite kallt eller ljummet vatten och pressa sedan ut så mycket vatten som möjligt. Du kan trycka in en absorberande trasa och låta den sitta där i några minuter för att absorbera den sista fukten, men Fresh Skin-materialet torkar mycket lätt.

Campus Life Matchmaking Party Type är ganska rejäl, men du kommer fortfarande att skrika hennes namn när hon får dig att komma gång på gång. Den väl utformade täta tunneln kommer inte göra dig besviken!

Egenskaper

Längd: 16.5 cm

Bredd: 7 cm

Tunnelns längd: 14.5 cm

Vikt: 300 gram

Material: Fresh Skin TPE

Tillverkad av ToysHeart i Japan

keep reading

International Reviews

Product
Service
One of the best so far
Recension av Fapper
Campus Life was one of the Best Series from Toysheart so far. Machtmaking Type was on the aggressive side, which I rather enjoyed. Wolud buy it again if it where sill around
Translate review