This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.
Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Cradle stamper Cat's

Cradle Stamper Cat’s

Den här lilla rosa leksaken från Fillworks är mycket mindre oskyldig än den ser ut! Den speciella interna strukturen gör detta till en leksak som särskiljer sig från resten av marknaden.

Förpackning

Cradle Stamper Cat's kommer i en fin blank låda med konst på alla sidor. Framsidan visar vacker konst med en rodnad tjej i en kimono-liknande klänning.

Lösvaginan

Själva lösvaginan ser ganska enkel ut: den är ganska kort och gjord av flexibelt rosa material. Den har några välformade blygdläppar, samt ett spår för att förhindra att glidmedlet läcker ut. Ytterligare två djupa spår gör att Cradle Stamper Cat är lätt att hålla i.

Det riktigt roliga med den här lösvaginan hittas dock på insidan! Förutom den vanliga tunneln har lösvaginan tre separata TPE-strängar som löper från tunnelns ingång till baksidan. Dessa trådar kan röra sig och glida över din kuk, vilket bidrar med en helt ny känsla. Var och en av de tre trådarna är strukturerad annorlunda: en har släta utbuktningar, den andra tätt placerade små knutar och den tredje har större stötar. Du kan vända på den medan du drar i den för att skapa en annan känsla, eller hitta den vinkel du tycker om bäst.

För att göra det ännu mer njutbart kan du till och med knyta knutar i de töjbara strängarna!

Enkel att böja, vrida och töja

Huruvida tunna eller tjocka väggar är att föredra kan diskuteras. Tjocka väggar känns mer verkliga, trycker tillbaka mot dig när du trycker inåt och hindrar dig från att känna din egen hand. Tunnare väggar gör dock att leksaken är betydligt mer töjbar och lättare att manipulera. Applicera tryck där du vill ha det och vrid leksaken precis rätt.

Med en design som Cradle Stamper Cat's betyder de tunna väggarna att du kan gnugga trådarna med texturerad TPE över din kuk med varje stöt, precis som du gillar. Produkten blir självklart även väldigt prisvärd tack vare den lilla mängd material som använts för att producera produkten!

Cradle Stamper Cat's är 12,4 cm lång och tunneln går nästan hela vägen. Den är lite kortare än de flesta lösvaginor, men tack vare det töjbara materialet kommer lösvaginan att rymma dig även om du har en lång penis.

Rengöring

Du kommer självklart att få ut det mesta av din lösvagina om du tar väl hand om henne. För att rengöra tunneln sköljer du ur den under kranen efter användning tills att den är ren. Pressa ut så mycket vatten du kan och tryck in en absorberande trasa för att absorbera den sista fukten. Du kan även applicera lite majsstärkelse, talkpulver eller speciellt underhållspulver för att hålla den i optimalt skick!

Kort sagt har den här söta lilla lösvaginan en rolig inre struktur som känns bra runt din kuk! Om du vill prova något spännande och annorlunda kan du överväga att lägga till den i din beställning.

Total längd: 12.4 cm

Total längd tunnel: 10.5 cm

Total bredd: 6.6 cm

Vikt: 220 grams

Material: TPE

Tillverkad i Japan av Fillworks

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 220,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 105,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
Interesting design.
Recension av Andy
Its quite a neat little toy for the price. If you're big however, i'd give it a hard pass as its quite a lot smaller than your average onas. Feels great to use though!
Translate review