Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Dakimakura DX Kuddöverdrag #2

Dakimakura DX Kuddöverdrag #2

DX står för Deluxe, och dessa dakimakura-örngott är absolut extra lyxiga!

A more realistic experience

DX body pillow som detta fodral är utformad för att passa mäter 75x45 cm. Som referens handlar det om storleken på en mänsklig överkropp plus huvud. Det betyder inte bara att bilden är lättare att se än med de mindre kuddarna, men även att kudden är mycket lättare att hålla och krama, och hela upplevelsen är mycket mer realistisk! Den uppblåsbara kudden har två öppningar som rymmer lösvaginor: en är lämplig för små lösvaginor, den andra för större varianter. Detta innebär att dessa kuddar fungerar med 99% av alla lösvaginor som existerar.

Material

Det lätt töjbara tyget passar fint runt den uppblåsbara DX body pillow och är superlätt att rengöra. Det veckas inte lätt och fälls ihop på ett kompakt sätt, vilket gör den enkel att förvara.

Vacker illustration

Detta underbara högkvalitativa örngott har två olika illustrationer, en på framsidan och en på baksidan. På framsidan ser du en söt ung kvinna som endast bär ett tunt nattlinne och långa vita strumpor. Hennes hår har bundits i två lösa hästsvansar och hon ser lite tveksam ut. Dags att visa henne att det inte finns något att vara rädd för - eller?

På baksidan finns samma flickan med sin runda röv upp i luften.

OBS: inkluderar inte den uppblåsbara DX body pillow

keep reading
Write Your Own Review
Du recenserar: Dakimakura DX Kuddöverdrag #2
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.