Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Extrip Haruna Hana

Extrip Haruna Hana - fickvagina avbildad från en porrstjärna

Haruna Hana: Japans AV-stjärna

Haruna är välsignad med en enorm k-kupa och en annars strömlinjeformad kropp, samt har snabbt blivit en av Japans mest älskade porrstjärnor - och hennes namn börjar även bli känt i väst! EXE och E-BODY förenade sina krafter för att ge dig en lösvagina klonad från en känd fitta, på så sätt kan du föreställa dig att det är hennes fitta som är runt din kuk medan du tittar på en av hennes många fantastiska videor.

Realistisk fickvagina: modellerad efter den äkta varan

extrip haruna hana

Du kan naturligtvis använda vilken lösvagina som helst för att dagdrömma om vilken AV-stjärna som helst, men vad är bättre än en variant som är baserad på den faktiska stjärnans fitta? Insidan och utsidan av denna Extrip efterliknar Haruna Hanas kropp, som i sin tur liknar hennes snäva fitta med de inre blygdläpparna. 

De inte har gjort en exakt kopia av Haruna Hanas inre - på grund av det olika materialet skulle det inte kännas likadant - de satsade istället på något som känns jämförbart. De organiska, köttiga veck som sträcker sig i tunneln i kombination med den subtila strukturen skapar en underbar, realistisk stimulans som får dig att be om mer.

Lösvagina med dubbla lager

Extrip Haruna Hana har en dubbelskiktskonstruktion. Detta innebär att två olika material har använts i dess konstruktion. Det yttre lagret är silkeslent och mjukt, precis som Haruna Hanas hud. De tjocka väggarna i är gjorda av detta material och de genererar exakt tillräckligt med "press". Lösvaginans insida är fodrad med ett annat material. Detta rosa material ser bra ut när du öppnar upp fittan, men bidrar även med en mer realistisk stimulering än det lättare materialet skulle göra.

Sammanfattning för Extrip haruna Hana

Oavsett om du är en av Haruna Hanas lojala fans eller bara letar efter en fantastisk lösvagina, kommer denna lösvagina från Extrip att uppfylla dina önskemål. Den vackert formade utsidan, designen med dubbla lager och den organiska tunneln gör detta till en lösvagina som är oerhört lätt att älska.

Att använda och rengöra Extrip Haruna Hana

Precis som med de flesta lösvaginor passar Extrip Haruna Hana bäst tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel. Om du vill ha extra realism kan du använda en USB-värmare för att värma upp lösvaginan några minuter, på så sätt får du använda en varm och blöt fitta!

Efter användning bör du se till att skölja lösvaginan ordentligt, och sedan få bort så mycket fukt som möjligt. Du kan göra detta genom att använda en torksticka eller en luddfri trasa. Om du vill att din lösvagina ska hålla så länge som möjligt kan du ta en titt på vår rengöringssida för mer information! 

Specifikationer för Extrip Haruna Hana 

Vikt: 685 gram

Längd: 17cm

Tunnelns längd: ~14cm (töjbart)

Tillverkad av: EXE & E-BODY

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 685,00 g
Reusable Is reusable
Theme Porn
Tunnel length 80,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2
Write Your Own Review
Du recenserar: Extrip Haruna Hana
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.