Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Hashimoto Arina! Fella-man 2WAY hole

Hashimoto Arina! Fella-man 2WAY hole

EXE levererar ytterligare en produkt i sin Obscene Frenzy Series, och presenterar den här gången den japanska AV-stjärnan Hashimoto Arina. Precis som andra lösvaginor i den här serien är Hashimoto Arina! Felaman 2WAY hole modellerad efter en specifika JAV-stjärna. Den här sexleksaken är uppenbarligen modellerad efter Hashimoto Arina, men deras andra sexleksaker i serien är modellerade efter JAV-stjärnor som JULIA med dess JULIA! Fella-man 2WAY hole och the JULIA! Godly Frenzy BODY hole.

Den här sexleksakens speciella funktioner

2way hole pocket pussy

Den huvudsakliga funktionen hittas i “Felaman” och refererar till kombinationen av Fellatio + Vagina. På ena sidan hittas Hashimoto Arina vackra läppar som är redo att både kyssa dig och ge dig en utmärkt avsugning. Tänderna är ganska hårda och kommer inte skada dig. På andra sidan väntar hennes “lägre läppar” på dig med iver.

Oral lösvagina

Munnen ser inte bara trevlig ut på utsidan, den här även tänder och tunga för att göra den ännu mer realistisk. Tack vare att den tjocka och starka tungan inte är helt fast i botten av munnen får du njuta av en lite mer verklig upplevelse. Detta i kombination med de fasta händerna, vackra och fylliga läpparna och till och med tungspenen gör att det känns som att du får en avsugning av självaste Hashimoto Arina!

I takt med att du tar dig igenom munnens sektion och försöker att ta dig in i halsen kommer den stora tungspenen att göra tunneln tajtare. När du väl tar dig förbi detta kommer du att mötas av flera kullar som sitter fast på två större knölar. I takt med att tunneln blir bredare kommer det tre stora knölar som är täckta med mindre kullar att massera dig försiktigt. Om du trycker dig igenom ytterligare kommer du kanske till och med att sticka ut på andra sidan!

Arinas fickvagina

Det intressanta med den här typen av lösvagina är att om man tränger in från andra hållet får man samma upplevelse, fast tvärtom. Det kanske låter som att du i slutändan kommer att uppleva samma sak, men förändrar faktiskt upplevelsen drastiskt! Istället för att tunneln sakta blir bredare kommer en entré från vaginans håll betyda att tunneln blir tajtare och tajtare.

Istället för att fokusera på toppen av din penis kommer denna entré istället göra att den trippla G-punkts-sektionen smeker ditt skaft. De två stora knölarna i mitten kommer förmodligen att vara på samma position, men den tajta tungspenen kommer att vara närmare toppen av din penis. Om den är positionerad på rätt sätt kommer den tajta tungspenen att träffa ditt ollon på bästa sätt, samtidigt som ditt ollon stimuleras av tungan. Om du trycker in tillräckligt kan du till och med ta dig förbi tänderna. Det är väl vad man kan kalla för en unik upplevelse?

Att njuta av Hashimoto Arina! Felaman 2WAY hole

Eftersom att texturerna på insidan av denna lösvagina är ganska subtila kan det vara en bra idé att välja ett rinnigt glidmedel med låg viskositet. På så sätt kan du njuta av de finare detaljerna av denna dubbelsidiga lösvagina. Å andra sidan kommer ett tjockare glidmedel med högre viskositet göra att glidmedel stannar kvar och att det känns naturligare, något som passar perfekt för Hashimoto Arina! Felaman 2WAY hole

Sammanfattning för The 2WAY hole

‘Hashimoto Arina! Felaman 2WAY hole är en tvåsidig lösvagina med en vagina på en sidan och en mun på andra sidan, samt är modellerad efter JAV-stjärnan Hashimoto Arina. Att trycka in från den orala sidan gör att upplevelsen blir halvt realistisk med dess tänder och tunga, vilket sedan stramas åt rejält till en väldigt tajt hals. Den öppnas sedan sakta upp till en tunnel med tillfredsställande kullar och nubbar. Om du trycker in från den vaginala sidan kommer du att börja med en trippel G-punktssektionen och alla dessa kullar. I takt med att du tar dig djupare kommer du att uppleva en tunnel som blir tajtare och tajtare.

Specifikationer för Hashimoto Arina! Fella-man 2WAY hole

Vikt: 435 gr

Längd: 17,5 cm

Bredd: 6,2 cm

Tunnelns längd: 17,5 cm

Tillverkad av: EXE

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 435,00 g
Reusable Is reusable
Theme Porn
Tunnel length 155,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2

International Reviews

Product
Service
As expected, but surprised too
Recension av Lapprexiation
First of all, I was surprised at the slightly harder (but still soft) teeth.
Unlike the LaBoccaDelaVerita which comes with hard plastic teeth... This product takes some.of that and makes it more practical.

Its overall larger than I expected - this dual ended Ona based on Arina Hashimoto. She's other toys out there, but I think this has the best of both worlds.

The pink colourings on the lips (pussy and lips) might fade in time, and I noticed some staining of the plastic bag it came packaged in.
The pussy end, is quite detailed with some.akin bumps and slight wrinkles). Bravo!

The packaging photos are as depicted, so I won't be throwing this box aways.
The novelty of switching from pussy to mouth is nice. But do bring a towel. In case you spill out the other side ????
The entrance to the mouth has a nice lips, typical tongue and it seems better constructed than some fella.toys.ive seen in the past where the tongue itself can fall out after a few uses.
The deep throat (I've never felt one in real.life to compare) is not different from when deep in the pussy. The + pattern in the tunnel is simple but effective.

Ultimately, easy to clean, flush through. Spend some.time with drying cloths and dabbing in front and between the teeth

Translate review
Write Your Own Review
Du recenserar: Hashimoto Arina! Fella-man 2WAY hole
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.