Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Geki Fera [Yield to the BJ] Kirishima Sakura

Geki Fera [Yield to the BJ] Kirishima Sakura - Avsugningsleksak

Offra dig för Kirishima Sakura avsugningsfärdigheter med en orala lösvagina från N.P.G. Denna söta orala lösvagina som är modellerad efter Kirishima Sakura är utformad för att låta dig uppleva en avsugningssession med den populära japanska porrstjärnan. Hennes underbara orala färdigheter hittas i denna sexleksak tack vare sin realistiska tunga och söta design. Hennes tunga kommer att ge dig massvis med nöje, och som de uttrycker det på japanska, kommer du att "svimma i ångest på grund av Fellatio Attack!"

Avsugningsleksak som ivrigt väntar på dig

Geki Fera [Yield to the BJ] Kirishima Sakura blowjob onahole

Många av funktionerna i denna lösvagina kommer från den snyggt designade exteriören. På toppen tittar en söt liten näsa ut och följs av Kirishima Sakuras söta läppar. Den ljusröda tungan som sticker ut ur hennes erotiska mun väntar dig desperat och outtröttligt. De något fasta tänderna och den anatomiskt korrekta storleken gör att denna lösvagina känns ganska realistisk, vilket förbättrar din upplevelsen.

Munsektionen verkar mycket större i kontrast till den smala ärmen bakom den, men även detta har utformats på ett speciellt sätt. Ärmens smalhet ger dig inte bara en förhandsgranskning av hur tunn tunneln kommer att bli, den gör det även lättare att hålla fast i den. För att göra det ännu bekvämare har hylsan även spår som ger dig ett bättre grepp.

Kirishima Sakuras hala tunga

Om du vill se till att du får den bästa upplevelsen med den här muntliga sexleksaken bör du vara noga med att använda ett bra glidmedel. Detta kommer att göra tungan skön och hal och kommer till och med att fortsätta ner i halsen om du väljer rätt typ av glidmedel. Känn Sakuras tunga glida ner på din kuk när du går djupare och djupare in i Geki Fera, till slut så slickar hon på dina bollar. För att säkerställa att du får den bästa inoljningen kan du ta en titt på vår sektion för glidmedel på botten av sidan.

Lösvagina redo för deepthroat

Låt din kuk styras in i hennes mun via hennes tunga. När du trycker in i munnen och över tungan, kommer tänderna att stimulera ditt ollon med en trevlig intensitet. När du glider över hennes tunga kommer du att lägga märke till utbuktningar vid basen av tungan. Hennes mun är skön och flexibel, därmed kan även de med stor omkrets använda tungan utan problem. Denna flexibilitet låter dig även använda kinderna, så testa det också. När du kommer till baksidan av munnen framstår tungspenen som en utbuktning som markerar början av hennes hals som är redo för deepthroat.

När du trycker in i hennes hals attackeras du på alla sidor av små masserande stötar som täcker innerväggarna. Att komma in här ger ditt ollon en kittlande känsla när de små stötarna smeker dig. Djupare in i halsen består väggarna av ojämna strukturer och några utbuktningar på botten som stimulerar botten av ditt ollon.

När du går djupare in i den trånga halsen hittar du halsens väggar täckta med fler utbuktningar täckta av stötar till slutet av tunneln. I slutet av tunneln hittar du en fin stor bula som retar ditt ollon.

Sammanfattning för Geki Fera [Yield to the BJ] Kirishima Sakura

Geki Fera [Yield to the BJ] Kirishima Sakura är en oral lösvagina med en distinkt röd tunga som sticker ut, en söt liten näsa högst upp och något fasta tänder. Munnen är ganska töjbar medan tungan och tunneln har lite mer fasthet för att säkerställa täthet och intensitet av stimuleringen som du får av den. Geki Fera [Yield to the BJ] Kirishima Sakura levereras med ett litet paket glidmedel.

Specifikationer för Geki Fera Yield to the BJ 

Vikt: 400 gram

Längd: 17cm

Bredd: 8,8cm

Tunnelns längd: cm

Material:

Tillverkad av: N.P.G

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 4 000,00 g
Reusable Is reusable
Theme Porn
Open/Closed Closed
Number of layers 2

International Reviews

Product
Service
Top
Recension av Aston
Parfait
Translate review
Write Your Own Review
Du recenserar: Geki Fera [Yield to the BJ] Kirishima Sakura
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.