This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.
Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Geki-Fera Vacuum Aika

Geki-Fera Vacuum Aika

Den här sensuella avsugningsleksaken kombinerar bra utseende med utmärkt stimulering.

Aika

Aika är en av Japans mest populära porrstjärnor, och nu när hon går i pension har flera olika lösvaginor baserade på henne kommit ut på marknaden. Du kan titta på videor av henne medan du använder den här leksaken för att få en riktigt bra upplevelse!

N.P.G. har gjort många leksaker baserade på porrskådespelerskor, och de vet hur man balanserar realism med bekvämlighet och känsla.

Förpackning

Naturligtvis visar förpackningen Aika när hon utför oralsex och tittar upp in i kameran med de vackra stora ögonen hon är känd för. Andra sidor av lådan har fler bilder av henne och lösvaginan.

Geki-Fera förpackas säkert i en påse för att skydda den från damm och smuts.

Lösvaginan

När du tar ut den ur förpackningen ser du att Geki-Fera Vacuum Aika ser helt fantastisk ut! Designen är väldigt detaljerad, och den öppna munnen, de böjda läpparna och kinderna ser mycket mer spännande ut än hos de flesta andra avsugningsleksaker. Den levande röda insidan av munnen och den detaljerade tungan lägger till ytterligare ett lager av realism. Lösvaginan har flera utbuktningar på utsidan, vilket gör det enkelt att ta tag i den på ett bekvämt sätt.

Geki-Fera är tillräckligt fast för att hålla sin form, men flexibel och töjbar nog för att kännas bra och rymma olika storlekar. När du klämmer på den tar den tillbaka sin ursprungliga form, och den här egenskapen är det som gör att den här avsugningsleksaken suger dig medan du använder den.

Tunneln

Självklart börjar tunneln med Aikas vackra läppar. När du trycker inåt kommer hennes läppar att vikas runt dig. Därefter möter du den realistiska tungan, böjd i en mild u-form. Den subtila konsistensen av tätt placerade små knoppar känns precis som en riktig tunga. Munnens tak har stora utbuktningar, precis som en riktig mun.

Som om den här spektakulära entrén inte räcker fortsätter tunneln och smalnar av strax efter tungspenen för att simulera en djup känsla. Här börjar en serie av olika utbuktningar: horisontella, vertikala, diagonala och vridande, efter varandra.

Design i flera lager

Geki-Fera Vacuum Aika har en dubbelskiktad design. Detta är inte bara för att få lösvaginan att se lockande ut med den bleka vita huden och den röda munnen, men även för att de olika materialen har en lite annorlunda känsla. Det yttre lagret är utformat för att kännas som mjuk hud, medan insidan är gjord speciellt för att ge rätt mängd stimulering.

Egenskaper

Total längd: 15 cm

Tunnelns totala längd: 11.5 cm

Total bredd: 8.5 cm

Vikt: 380 gram

Material: TPE

Tillverkad av N.P.G.

Den suger… precis som vi vill ha det!

Geki-Fera Vacuum Aika är ytterligare en utmärkt lösvagina från N.P.G. Den vackert formade leksaken levererar när det gäller nöje, och den är ett måste att testa, oavsett om du är ett fan av Aika eller inte.

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 380,00 g
Reusable Is reusable
Theme Porn
Tunnel length 115,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2

International Reviews

Product
Service
Sehr angenehm
Recension av Anonym
Sehr angenehm
Translate review
Product
Service
Great Material
Recension av Kimi
The material feels good
Translate review
Product
Service
Geki-Fera Vacuum Aika
Recension av Htixlover
Geweldig, spannend en met een goede vacuum komt ook nog eens met 2 soorten glijmiddel wat een super hete toy!! misschien als je iets meer vacuum zoekt toch een andere blowjob mastubator kopen dit was mijn eerste super heet.
Translate review
Product
Service
Prima pijpmondje
Recension av Diederik
Was even bang dat het door de dunne zijwanden snel uit zou scheuren. Maar na maanden is het nog steeds niet uitgescheurd. Prima product. Goede stimulans en goede vacuüm. Kortom prima product voor lang plezier :). Ene over de perfecte service en levering hebben we het niet meer :)
Translate review