This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.
Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Gokuatsu Lover

Lösvaginan Gokuatsu Lover 

Gokuatsu Lover är en lösvagina som kommer i en fin förpackning, precis som vi är vana vid från Magic Eyes.

Temat för denna lösvagina är tjocklek. Det japanska namnet Gokuatsu Lover betyder "extremt tjock lösvagina".

Förpackningens konst med de vackert fylliga benen och slidan understryker hennes namn ännu mer. Hon väger 600 gram och är 17 cm lång, vilket gör den till en mycket lämplig lösvagina om du gillar en längre vagina.

Medan den här lösvaginan inte är enormt tjock eller stor, känns det som det när hon är runt din penis! Varför? Vi kommer att förklara längre ner.

Massvis med detaljer

Gokuatsu Lover är en lösvagina med kameltå, vilket innebär att de yttre blygdläpparna döljer tunneln och har formen av en kameltå (\ | /).

Utsidan av Gokuatsu Lover är mycket snyggt formad och har till och med en navel. När du drar hennes blygdläppar utåt kan du se hennes rosa inre blygdläppar och klitoris.

När du tittar in i Gokuatsu Lover är de stora knutarna i början av slidan mycket tydliga. Efter dessa knutpunkter följer du den del av tunneln med stimulerande utbuktningar tills du når ingången till livmodern. Sidorna på denna entré glider fint över din penis när du tränger igenom lösvaginan.

Den bakre delen av denna tunnel är ett lite stramare område och har ett korkskruvsliknande mönster som drar dig djupare, och slutar i en bredare del med knoppar och stötar.

Gokuatsu Lover Onahole 

3 olika material i Gokuatsu Lover 

Ett stort plus och unika egenskaper för Gokuatsu Lover är att hon är tillverkad av 3 lager. Det yttre lagret är det lager som känns som huden och sveper runt lösvaginan.

Inuti det lagret finns det ett material i en ljusare färg som är lite mer elastiskt. Du kan känna detta när du tränger dig in i Gokuatsu Lover. Även om detta inte är en onahip känns väggarna väldigt tjocka!

Magic Eyes gjorde ett bra jobb med den här leksaken: det inre lagret ger ännu mer stimulans och är täckt med de strukturer som vi nämnde tidigare.

Vakuum

På grund av tunnelns fullständiga design och indelning bidrar Gokuatsu Lover med en fin sugeffekt. Det här känns som att den mjölkar din penis, och känns annorlunda i jämförelse med andra lösvaginor.

Detta är inte ett ”normalt vakuum” där luften inte kan ta sig ut, det är mer som en sugeffekt.

Du kan även ta tag i lösvaginan vid toppen och försiktigt låta den “studsa”.

Sammanfattning: Gokuatsu Lover kan bli en riktig klassiker med dess 17 cm, 3 lager och 600 gram!

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 600,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 130,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2

International Reviews

Product
Service
Great if you prefer the firmer type
Recension av Me Something
It's the only 3-layer onahole that I know about. It has the inner, pink layer, the outer pale skin -layer but between these two there is an interesting, second firm material that feels very much like muscle. That part is too dominant though in my opinion - especially on the inside. Let me explain: It's one of the firmest (hardest) onaholes I've tried and I must say that for me it's a bit too firm. If you don't like the single-layer, soft onaholes than maybe this one is for you? Me personally I still think that Meiki no Shoumei 5 is the best onahole ever made,

On the up side:
+Three-layer
+Longer than most japanese onaholes (almost 17cm)
+Very fair price compared to the Meiki no Shoumei -series
+Very firm

-A bit too firm for my own taste
-Inner-most material is very thin, and has a tendency to break according to other reviewers
-No lube bottle included - you only get a tiny single-serving of lube

Recommended purchase - but only 4 out of 5 stars.
Translate review