Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / JULIA! Fella-man two way hole

JULIA! Fella-man: knulla Japans mest populära porrstjärna på två sätt! 

Julia Fella-man, ibland översatt som feraman, är en dubbelsidig lösvagina som låter dig njuta av JULIAs snäva fitta såväl som hennes gudomliga fellatio-färdigheter..

JULIA: en vacker AV-stjärna

Om du redan känner till Julia kan du hoppa över den här sektionen-  men om hon är ny för dig ... kommer du att få smaka på en rejäl godbit! Den här fantastiska japanska AV-stjärnan (Adult Video Star) har det mesta man kan önska: ett vackert ansikte, en enorm sexuell aptit och naturligtvis en otrolig kropp med stora bröst. Få japanska kvinnor kan skryta med att ha en K-kupa! Var noga med att ta en titt på några av hennes videor, det är inte svårt att förstå varför hon har fått så mycket uppmärksamhet.

Julia felaman oral onahole

För ett tag sedan arbetade EXE tillsammans med Julia för att skapa Julia +, och den här minikroppsleksaken blev mycket populär. Nu utökar de äntligen serien! Med det här förnyade samarbetet inkluderar de Julias berömda orala färdigheter. Med en längd på 17,5 cm rymmer denna sexleksak de flesta män. Även om du är längre än så kan du ändå trycka in din penis ganska långt, men du kommer att stå ut lite på andra sidan.

Realistisk avsugningsleksak

Låt oss börja med munnen! Den ena sidan av Fella-Man har Julias mun och den nedre delen av näsan. De fulla läpparna ser fantastiska ut och att mjukt dra dem över toppen av din kuk är ett bra förspel. Du kan till och med dra ut tungan lite!

Munnen är ganska realistisk: En mjuk tunga på undersidan och subtila utbuktningar på toppen. Om du trycker in djupare och förbi tungspenen in i henne kommer du att känna leksaken strama runt dig och reta dig med flera olika texturer och utbuktningar. Testa att vända den upp och ner för att få en annan typ av stimulering! Tunneln stramas och vidgas runt dig och träffar alla de rätta punkterna.

Som du kanske har märkt har den här orala sexleksaken inga tänder. Om du vill att din avsugningsexleksak ska ha tänder är helt och hållet individuellt, men vi kan i alla fall säga att du inte saknar dem med en design som denna.

JULIA’s vackra (fick) vagina

Men den andra sidan då? Här ser du Julias fitta från dess bästa sida - inte pixlad som i vissa japanska porrfilmer. Det här är en mycket detaljerad design som inte bara inkluderar de krökta inre blygdläpparna, utan även klitoris.

Blygdläpparna leder dig in i ingången av tunneln som är kantad med stora, masserande knutar. Även om detta kanske inte är hur insidan av Julias fitta verkligen ser ut känns det riktigt bra! Tunneln blir tätare, sedan bredare igen, vilket skapar en tryckpunkt som slingrar sig runt dig. Tryck djupare om du vill att tunneln ska bli ännu tätare, tillsammans med en utbuktning längst upp. 

Ett genomgående hål: lösvagina som är enkel att rengöra

Fickvaginor där tunneln löper hela vägen genom leksaken kallas även för ”genomgående hål”. En stor fördel med dessa är att de är otroligt enkla att rengöra: du vänder helt enkelt upp ena sidan och låter kallt eller ljummet vatten rinna igenom tills allt är rent. Vrid vid behov, vrid och knåda lösvaginan lite för att lossa eventuellt glidmedel och vätskor. Var noga med att torka allt bra efteråt!

Sammanfattning för JULIA! Fella-man

Med detta 2WAY-hål har EXE skapat två lösvaginor i en. Välj ena sidan, välj den andra, växla mellan de två - allt är möjligt. Båda sidor ger olika typer av stimulering, vilket är bra om du vill växla upp saker och ting, men inte vill behöva rengöra flera lösvaginor.

Specifikationer för JULIA! Fella-man

Vikt: 480 gram

Längd: 17,5 cm

Bredd: 12 cm

Tunnelns längd: 17,5 cm

Tillverkad av: EXE

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 4 800,00 g
Reusable Is reusable
Theme Porn
Tunnel length 1 750,00 mm
Open/Closed Open
Number of layers 2
Write Your Own Review
Du recenserar: JULIA! Fella-man two way hole
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.