This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.
Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Kupaa Aika

Kupaa Aika

Kupaa Aika är baserad på den populära japanska skådespelerskan Aika. Aika är en underbar kvinna med en tonad, naturlig kropp som alltid är ute efter sex. Inom japansk porr framställs kvinnan ofta som oskyldig och tveksam, men inte Aika: hon vill ha dig och skäms inte över det!

Du kanske undrar vad "Kupaa" betyder. Vi kan svara på den frågan åt dig: det är ljudet som en vagina gör när du drar isär blygdläpparna. Byggs japanska kvinnor annorlunda, har japanerna bättre hörsel, eller lyssnar vi inte tillräckligt? Personligen har vi aldrig hört en vagina utropa "Kupaa", men kanske kan du försöka få den här lösvaginan att göra det.

Bra underhållning

Med en vikt på 850 gram är Kupaa Aika en ganska stor lösvagina som ligger bra i handen. Eftersom väggarna är fina och tjocka kan du känna att de skjuter tillbaka mot dig när du tränger igenom henne och du känner knappt din hand genom materialet.

Kupaa Aika har en kameltå, därmed döljer de svullna yttre blygdläpparna de mindre inre blygdläpparna. Om du sprider de yttre blygdläpparna (med eller utan “Kupaa” -ljud) ser du de detaljerade inre blygdläpparna och ingången till tunneln.

Lösvaginans tunnel har en realistisk struktur av mjuka, vågiga utbuktningar, med smalare och bredare områden, vilket ger fantastisk stimulans. Tunneln på Kupaa Aika går inte hela vägen till baksidan, vilket betyder att det finns en skön fast "vägg" i slutet.

Kupaa Aika är en lösvagina med ett enda lager, därmed består den av ett enda material. Detta material är mjukt att röra vid men ganska fast och mindre töjbart än de flesta lösvaginor. Den håller sin form väl och skadas inte särskilt lätt.

Rengöring

Du får självklart ut det mesta av din lösvagina om du tar hand om henne. För att rengöra tunneln sköljer du ur den under kranen efter användning tills den är ren. Pressa ut så mycket vatten som möjligt och tryck in en absorberande trasa för att absorbera de sista dropparna. Du kan även försiktigt vrida Kupaa Aika ut och in och låta henne torka på det sättet.

 

Egenskaper:

Total längd: 18 cm

Total bredd: 11 cm

Vikt: 850 gr

Material: TPE

Tillverkad Japan av EXE

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 850,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 140,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1