Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / KYO Jeans Girl

KYO Jeans Girl – den bästa rumpan i staden

Varje sommar dyker de upp igen: heta tjejer med jeansshorts så korta att röven nästan hänger ut. Har du någonsin föreställt dig att böja en sådan tjej över ett bord, dra av hennes redan trasiga shorts och knulla henne? I så fall är detta rätt leksak för dig. Om inte bör du fortfarande läsa ... eftersom den här leksaken har många saker som du kan vara intresserad av.

Liten höft: alla kurvor utan nackdelarna

Vissa kan säga att större alltid är bättre, men med onahips och andra lösrumpor för män har stor storlek även vissa nackdelar. KYO Jeans Girl väger 2200 gram; tillräckligt stor för att uppskatta den snyggt formade röven och använda den med två händer, men inte så stor att den orsakar problem.

➤ Lägre vikt = enklare att hantera

Lösrumpor för män kan ofta bli besvärliga, speciellt om de inte har en inre skelettstruktur. De är fantastiska när de är på plats, men det kan vara irriterande att byta mellan positioner, och kan vara riktigt energikrävande i vissa positioner - eller ett bra träningspass för dig, beroende på hur du ser på det.

➤ Mindre = enklare att rengöra

Att rengöra en sexleksak efter användning är ingen favorit. Ju större de är, desto svårare blir det eftersom en våt och hal sexleksak är ännu svårare att hantera än vanligt. KYO Jeans Girl är en onahip som fortfarande passar i de flesta handfat, vilket gör att den är enkel att rengöra.

➤ Mindre material = billigare

Det här går inte att kringgå: större leksaker är dyrare. Det behövs mer material och arbete, samt att de oftast är dyrare att frakta.

➤ Mindre storlek = enkla att förvara

KYO Jeans Girl tar mindre plats i din garderob. Den levereras med en plastförpackning som är formad på ett sätt som perfekt stöder leksaken och ser till att den håller så länge som möjligt. Överväg att använda en förvaringsväska om du vill hålla borta fukt och andra problem.

Sexleksak för doggystyle: tajt rumpa

tunnels

Böjd på detta sätt kan du enkelt komma åt båda hålen, och röven ser inbjudande ut. Den kommer definitivt inte att göra dig besviken!

Efter att ha tryckt förbi den täta "sfinktermuskeln" sväljer tunneln dig och gnuggar mot dig från alla håll med olika texturer. Från sidorna masserar stora runda knutar dig medan de långa, mjuka utbuktningar uppifrån ger en mild stimulans. På botten hittar du en lång utbuktning som masserar dig.

Detta gäller endast om du inte ändrar på något: studsa KYO Jeans-flickan upp och ner i knät och vrid på olika sätt för att se vad som känns bäst för dig. Att trycka in och ut känns bra, men att vrida från sida till sida kan vara ett bra sätt att få lite mildare stimulering.

Erbjuder sin vagina

KYO Jeans Girl är böjd framåt och exponerar sin snäva fitta och erbjuder den till dig. Formen är realistisk med yttre blygdläppar, inre blygdläppar och till och med en klitoris och klitorishuva. Smörj in den och stäng ögonen - det är inte svårt att föreställa sig att det är den äkta varan!

Insidan är dock en annan historia. KYO har inte siktat på ren realism, utan snarare på något som känns lika bra, eller kanske ännu bättre. Eftersom TPE-material helt enkelt inte är detsamma som kött och muskler kan realistiska vaginala strukturer ibland svika, och det är därför många märken satsar på något annat. Jeansflickans tunnel börjar med en serie utbuktningar som glider förbi dig en efter en. Tunneln smalnar snabbt av och bildar en köttig port som du kan trycka igenom. Från och med nu blir det svårt att beskriva: de olika vecken, stötarna och kurvorna smälter samman i en överväldigande känsla av njutning.

Specifikationer för KYO Jeans Girl 

Vikt: 2200 gram

Längd: 19 cm

Bredd: 21 cm

Höjd: 11.5 cm

Varumärke: KYO

Material: ett lager TPE

keep reading

Mer information

# of holes 2
Product weight (g) 22 000,00 g
Reusable Is reusable
Theme Neutral
Tunnel length 1 200,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
Beoordeling
Recension av Wesley
Strakke afwerking goed op details gelet
Translate review
Product
Service
Finition hors norme et joli collector!!!
Recension av Abderrahmane
En plus de pouvoir le poser en display sur mon étagère j ai été agréablement surpris de la sensation une fois à l intérieur. Petit mais costaud ????????
Translate review
Product
Service
Good product
Recension av B
As my first onahip was a great experience.
Easy to clean product.
Stretched and gripped me well while using.
The softness and bounce of it was a fun addition while using it.
Translate review
Write Your Own Review
Du recenserar: KYO Jeans Girl
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.