This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.
Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / My student Onahole

Lösvaginan My Student 

Toysheart 'My Student' är som Virgin Age, en rolig lösvagina för en liten summa pengar.Virgin Age tunnel slutar med en punkt, My Student gör inte det på grund av att den är lite mildare. Den här lösvaginan är dock även tajt. Om du tycker att Virgin Age är för snäv är My Student säkerligen en bra rekommendation.

Har du alltid drömt om att vara lärare och ha sex med en tjugoårig student? Då är detta en lösvagina som passar din fantasi. På förpackningen finns en stygg skolflicka med enorma bröst. Hon lyfter upp kjolen lite och har redan dragit ner sina våta trosor en aning.

På japanska är det Boku no Seito :).

Toysheart - My Students Tunnel

Utsidan ser vacker ut för att vara en billig lösvagina. När du trycker hela blygdläpparna åt sidan ser du en andra öppning. Denna runda ingången säkerställer att din penis förblir hård och att glidmedel inte läcker ut ur hålet.

My Student Onahole

Delen efter öppningen är täckt av utbuktningar, den sista delen före slutkammaren har trevliga tappar för en mild stimulering.

Slutkammaren i slutet av tunneln bidrar med extra vakuum.

Tunnel My Student

Tunneln ger en mild stimulering, men tack vare tätheten och vakuumet är detta en bra lösvagina. Tunneln har en längd på 14 cm och är töjbar.

Utsidan känns trevlig att röra vid och ligger bra i handen. Tack vare det hållbara Fine Cross-materialet håller lösvaginan länge. Fine Cross-materialet som Toysheart använder är känt för sin mjukhet och känns mjukt vid beröring. Den är även töjbar, luktfri och i princip oljefri.

Dimensioner:

Längd: 155 mm

Tunnelns längd: 14cm

Vikt: 255g

Material: Toysheart Fine Cross

Inkluderar ett glidmedelstest

Starkt vakuum

Tillverkad i Japan

My Student från Toysheart är en grym lösvagina som inte är för stor, men samtidigt är bra och tajt. Om du gillar detta är My Student ett riktigt bra alternativ.

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 255,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 140,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
Prima
Recension av Thomas
Prima product
Translate review