Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Piston Sleeve #3 Oral

Piston Sleeve #3 Oral

Vill du lägga till ännu mer spänning till din KYO Piston? Att växla mellan olika överdrag gör att du kan byta och få en helt annan typ av stimulering, vilket gör din personliga sexmaskin ännu mer mångsidig.

Tajt och intensiv

Överdrag # 3 har en unik vägg. Den börjar ganska tunt likt de andra två överdragen, men blir sedan tjockare. Det betyder att när du glider in kommer den första delen att sträcka sig runt dig, men då kommer du att känna att materialet blir mindre förlåtande, sveper sig runt dig och klämmer ner på dig. Naturligtvis är den sköna tätheten inte det enda som det här överdraget bidrar med: hela tunnelns längd är kantad med små utbuktningar. Dessa är nästan för små för att kännas individuellt, men när kolven börjar röra sig kommer du att känna den fantastiska stimulering de ger. Det här överdraget har även fyra stötar ungefär en tredjedel av vägen in, stötar som slår emot din lem. 

Enkel att byta, enkel att rengöra

sleever

Att byta ut Pistons överdrag är intuitivt och enkelt:

  1. Tryck på knappen nära ingången. Silverringen öppnas då.
  2. Öppna toppen helt.
  3. Skjut tillbaka den svarta plasten som är lindad runt överdraget och frigör låset.
  4. Ta ut överdraget.
  5. Sätt i det nya överdraget och se till att "vingarna" passar in i hålen på sidan.
  6. Skjut låset på plats.
  7. Stäng toppen och tryck tillbaka silverringen och se till att den kläms fast ordentligt på överdragets framsida.

För att rengöra överdraget sköljer du den ordentligt under kranen med ljummet vatten och med mild tvål eller leksaksrengöring. När det är rent pressar du ut så mycket vatten som möjligt. Som ett sista torksteg kan du sätta in en mjuk, absorberande trasa för att absorbera de sista dropparna fukt. När överdraget är helt torrt kan du applicera lite underhållspulver på utsidan för att förhindra att damm och smuts fastnar på den.

Mer variation? Visst!

Vill du ha ännu fler sätt att njuta av sexleksaken? Skaffa alla tre överdragen så får du ett ännu fler möjligheter: 3 hastigheter, 6 stimuleringsmönster och 3 olika överdrag betyder att du har 54 olika alternativ.

  • Vagina sleeve (#1)Ett tunnt och flexibelt överdrag emd fyra grymma kullar på insidan.
  • Anal sleeve (#2)De tre tjocka ringarna på insidan omfamnar dig som en sfinkter och glider upp och ner över ditt skaft. 

OBS: Det här överdraget används med KYO Piston som måste köpas separat. 

keep reading

Mer information

Product weight (g) 250,00 g
Write Your Own Review
Du recenserar: Piston Sleeve #3 Oral
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.