Puni Ana DX Fuwatoro

Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Puni Ana DX Fuwatoro

Puni Ana DX Fuwatoro

Puni Ana DX Fuwatoro är den mjukare versionen av Puni Ana DX. Skillnaden mot den vanliga Puni Ana DX är ganska stor. Den här är väldigt mycket mjukare!

Det är "guppande" mjukt. Om du slår till på Puni Ana DX Fuwatoro kommer hon att darra i ungefär 4 sekunder. Hon väger över 2 kg. På vår digitala skala vägde hon 2205 gram.

Den neonorange förpackningen fångar verkligen ögat. Naturligtvis fångade flickan med benen upp i luften vår uppmärksamhet också. 

Puni Ana DX Fuwatoro

Måtten från Puni Ana DX Fuwatoro kan ses ovan

På baksidan av lådan ser du tvärsnittet av de två tunnlarna. När du öppnar lådan för Puni Ana DX Fuwatoro hittar du en praktisk plast inuti med lock, detta är praktiskt för att lagra produkten.

Puni Ana DX Fuwatoro vs Punia Ana DX

Ovan ser du ett tvärsnitt och skillnaden i materialet mellan 'Puni Ana DX' och 'Puni Ana DX Fuwatoro' om du trycker på dem med samma kraft.

När du tar ut Puni Ana DX Fuwatoro ur förpackningen kan hon kännas lite flottig, detta kommer att försvinna över tid.

Fuwatoro

Fuwatoro är ett japanskt ord och skulle betyda fluffigt på svenska. Fluffigt beskriver materialet mycket bra. I Japan kan Fuwatoro till exempel vara en Fuwatoro-kanin, men även en tårta eller ett moln.

Bland molnen kommer du absolut vara med Fuwatoro om du älskar mjuka lösvaginor och höfter. Materialet känns så extremt mjukt att det ibland är svårt att hålla henne med en hand. Materialet tar snabbt upp kroppsvärmen, så om du fingrar henne för att förse henne med glidmedel (se att göra henne våt) eller använder en värmare, välkomnar hon dig i en utsökt och varm tunnel.

Två tunnlar

Puni Ana DX Fuwatoro har två tunnlar. En vaginal tunnel och en analtunnel. Tunnlarna är 21 cm långa och går hela vägen till slutet av denna höft. Det faktum att du inte kan nå slutet ger dig en känsla av att vilja pressa in i henne hårdare. Och Puni Ana DX Fuwatoro är perfekt för det.

Du kan enkelt komma in när du trycker hennes höfter ut till vänster och höger. Hennes inre och yttre blygdläppar är öppna för dig...

Ta tag i hennes töjbara midja och låt henne studsa på din penis. Vänd henne och nyp i rumpan med båda händerna medan du låter henne smälla mot din kropp!

Vaginaltunneln börjar med ett mönster med fina utbuktningar som drar dig längre in i tunneln. Utbuktningar löper cirka 4,5 cm in i tunneln, och därefter kommer stimulerande knutar. Vaginaltunneln har två utbuktningar som gör tunneln vågig. Vaginaltunneln känns trevlig och du kommer att uppleva mycket nöje med den.

Two tunnels Puni Ana DX Fuwatoro

Analtunneln är täckt med små utbuktningar och har många avsmalningar som löper över din penis som flexibla grindar. Med många onahips är analtunneln " extra" och du förväntar dig inte mycket av den. Men med Puni Ana DX Fuwatoro lades det ner mycket arbete med detta och den är väldigt genomtänkt, detta förklarar delvis varför Puni Ana DX-serien är så populär.

På grund av det mjuka materialet kan du hålla längre än med en hårdare och mer stimulerande höft, därmed är den här höften perfekt när du kommer ganska snabbt eller bara vill hålla under en lång session med din favoritfilm.

Vakuum

Tunnlarna ger ett starkt vakuum. På grund av att det mjuka materialet komprimeras tunnlarnas ändar så att du känner vakuumet väl. Du kan naturligtvis även stänga eller försegla spermiernas utlopp.

Båda tunnlarna kommer till en utgång på baksidan av höften. På grund av detta är Puni Ana DX Fuwatoro lätt att rengöra, du sköljer bara vatten genom den. Du torkar den genom att försiktigt lägga i en mikrofiberduk eller bomullsduk i tunnlarna. Du låter detta sitta i ett tag så att fukten dras in i trasan och sedan upprepar du processen tills hon har torkat ordentligt. Du kan använda majsstärkelse eller underhållspulver för att få ut den sista fukten.

DX Fuwatoro vacuum

Dimensioner:

Dimensioner: 210 x 200 x 100 mm (8.3 x 7.9 x 3.9 ")

Vikt: 2205 gram

Två tunnlar

Inkluderar glidmedelstest

keep reading

Mer information

# of holes 2
Product weight (g) 2 205,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 220,00 mm
Open/Closed Open
Number of layers 1
Write Your Own Review
Du recenserar: Puni Ana DX Fuwatoro
Laddar...

You submitted your review for moderation.