This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.
Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / R-20 Third Gen

R-20 Tredje generationen

I den tredje generationen R-20 kombinerar ToysHeart deras mest älskade funktioner från de tidigare generationerna, tillsammans med förbättringar vad gäller design och material. 

Enkel utsida

R-20 har en simpel och rak cylinder med en aningen krökt mittendel, precis som de förra generationerna. Formen är inte bara enkel att hålla i, detta gör även att den passar tillsammans med en dakimakura eller upplåsningsbar sexdocka.

Entrén är tillverkad för hållbarhet: inga sköra små blygdläppar eller alldeles för tajt entré som går sönder vid första användningen. Lösvaginan har en försiktig backe som leder dig direkt in i den, vilket gör att det blir betydligt enklare att ta sig in.

Ny och spännande struktur

R-20 Third Generations entre har en design som kallas för “Wet Groove”: det finns ungefär en centimeter av slätt material som slingrar sig runt dig och säkerställer att glidmedlet stannar kvar, samt att luft inte kommer in. Tack vare att den har en tätning och ganska tjocka väggar kommer tredje generationens R-20 skapa ett utmärkt vakuum. Tryck ut all luft innan du trycker in dig i denna lösvagina, på så sätt kommer den försöka återta sin ursprungliga form för varje gång du drar tillbaka, vilket resulterar i en sugande känsla.

Själva tunneln är oerhört varierad och intressant, ofta med olika strukturer på både vänster och höger sida - eller toppen och botten, beroende på hur du vrider och vänder den. Detta gör att fickvaginan är oerhört anpassningsbar efter dina personliga preferenser.

Hela  R-20 Third Generation är täckt med en bred samling av utbuktningar, nubbar, sugkoppar och roterande räfflor. Utöver detta gör kombinationen av dessa kullar att hålet blir tajtare vid början och mitten. Innan du tar dig in hela vägen blir hålet som mest tajt, vilket skapar en tajt port som du kan trycka dig igenom. Den slutliga kammaren är värd besväret: den är fodrad med tjocka “rep” och tar dig till klimax på nolltid.

Med en vikt på 335 gram är lösvaginan i perfekt storlek för att användas med en hand, men är fortfarande stor nog att kännas köttig och realistisk. “Väggarna” är ungefär 2.5 cm tjocka, vilket är mer än tillräckligt för att du inte ska känna när dina fingrar. 

Material: realistisk och hållbar fickvagina

Det är inte bara designen som har uppgraderats, materialet har även förändrats lite. ToysHeart använder ett material som känns mjukt vid beröring, och som inte luktar något och håller länge. Det töjs utan att gå sönder och kommer att klara många användningar, men du borde använda rikligt med glidmedel och förvara den på en plats borta från värme och solljus.

Sammanfattning för R-20 Third Gen

R-20 Third Gen må se enkel ut på utsidan, men den stimulerande och varierande inre designen kompenserar för detta. Du kommer vilja använda den igen och igen… och tack vare det hållbara materialet kommer det inte vara några problem!

Specifikationer R-20 Third Gen

Lösvaginans längd: 13.5 cm

Bredd: 7.5 cm

Tunnelns längd: 12 cm

Vikt: 335 gram

Material: SafeSkin

Varumärke: ToysHeart

Tillverkad i Japan

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 340,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 120,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
Goed Onahole
Recension av Q
Dit is mijn eerste onahole en het voelt goed. Het materiaal is een beetje hard, maar nog steeds lekker met glijmiddel gel. De service is vijf sterren waard, heel snel!
Translate review