This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.
Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Sexy Sister Onahole

Lösvaginan Sexy Sister 

Toy's Heart levererar alltid vad gäller kvalitet, och lösvaginan Sexy Sister är inget undantag. Med utmärkt material och en bra tunneldesign förtjänar verkligen den här produkten att rekommenderas.

Förpackning

Lösvaginan Sexy Sister kommer i en fin blank låda med konst från en vacker storbystad flicka. Lösvaginan har funnits ett tag, och på grund av sin fortsatta popularitet bestämde sig Toy's Heart för att ge den en liten ansiktslyftning med en ny design vad gäller förpackning - detta med ännu sötare konst. Lådans överdel har samma konst, minus den lilla rosa bikinitoppen. På andra sidor av lådan hittar du fler bilder av lösvaginan och en genomskuren version som visar de exakta strukturerna på insidan.

Lösvaginan är förpackad säkert i en robust plastförpackning som skyddar den under transport, tillsammans med en liten plastpåse som skyddar den från damm.

Lösvaginan

Lösvaginan Sexy Sister väger cirka 370 gram, vilket är en väldigt bra storlek. Den är lätt att använda med en hand, men tillräckligt grov för att du inte ska känna dina egna fingrar genom väggarna. Den främre delen av lösvaginan är formad som en slät "kameltå", utan synliga inre blygdläppar. Formen möjliggör en enkel och smidig entré.

Materialet

Lösvaginan är gjord av Toy's Heart speciella SafeSkin-material. Denna högkvalitativa TPE är en av de bästa på marknaden, inte bara för att den är hållbar och rymmer många detaljer, men även för att den känns bra och nästan är luktfri.

Tunneln

Tunneln är den viktiga delen av lösvaginan, och Toys Hearts design gör oss absolut inte besvikna.

Lösvaginans öppning ser ganska stor ut i jämförelse med andra lösvaginor, men den är fortfarande tät nog att bilda en tätning runt dig och förhindra att glidmedel läcker ut eller att luft kommer in. Efter den initiala öppningen möts du av en djup, räfflad spiralstruktur som är täckt av små knoppar. Du kan hålla lösvaginan rakt medan du tränger in genom den, men att vrida den när du är inne i den skapar en väldigt speciell känsla!

Den andra delen av tunneln innehåller en stor bula med små räfflor som är utformade för att smeka din frenulum, en av de mest känsliga delarna.

Efter några milda vågor kommer du till den sista delen av lösvaginan. Det finns ett smalare område här, något som kallas för "grinden", vars kant kommer att smeka huvudet på din kuk varje gång du trycker dig in i kammaren. Stimulering i denna kammare är ganska mild; rummet är nästan helt jämnt bortsett från en liten bula.

Rengöring

Du kommer självklart att få ut det mesta av din lösvagina om du tar väl hand om henne. För att rengöra tunneln sköljer du ur den under kranen efter användning tills det att den är ren. Pressa ut så mycket vatten du kan och tryck in en absorberande trasa för att absorbera de sista dropparna. Du kan även applicera lite majsstärkelse, talkpulver eller speciellt underhållspulver för att hålla den i optimalt skick!

Alla områden i denna tunnel är fantastiska på olika sätt, och du kan växla mellan att trycka djupt in i den och stanna i en tidigare del av tunneln, eller vrida den när du använder den. Toy's Heart SafeSkin-material känns bra och kommer att behålla sin form under lång tid. Det här är en fantastisk lösvagina, oavsett om du letar efter din första lösvagina eller redan har en samling!

Egenskaper

Total längd: 14 cm

Total bredd: 7 cm

Total höjd: 7 cm

Vikt: 370 gram

Material: SafeSkin TPE

Tillverkad av Toy’s Heart i Japan

Inkluderar ett gratis glidmedelstest

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 370,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 125,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1