This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.
Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Smell of Preppy Girl Panties

Smell of Preppy Girl Panties

Tamatoys är alltid angelägna om att prova nya saker och tillgodose varje fetisch de kan komma på. De gör detta med nischade lösvaginor, dakimakura och även erotiska parfymer. Dessa fetischprodukter lägger verkligen till ytterligare ett lager i din upplevelse, och de unika dofterna hjälper dig att leva dig in i din fantasi.

Så, vad handlar den här lukten om?

Preppy girl panties

När du tittar på den här bortskämda tjejen ser du att hon får allt hon vill: dyr privat skolning, märkeskläder ... Hon lever ett perfekt liv! Men låt inte hennes vackra utseende lura dig: den här tjejen är otäck. Hon älskar att ha på sig samma underkläder i flera veckor utan att tvätta dem. Kommer du straffa hennes äckliga beteende? Eller ska du låta henne rida dig medan hon stoppar trosorna i ditt ansikte? Oavsett vad din fantasi är kommer denna fetischdoft att hjälpa dig att föreställa dig den i levande detaljer.

Smell of Preppy Girl Panties har flera dofter i lager. Det finns en distinkt lukt av kvinnlig mysk, men även en lukt av svett och otvättade underkläder. Denna lukt är definitivt inte för de med svaga hjärtan!

Om du letar efter en "renare" lukt av trosor och fitta kanske det är bättre att du väljer Smell of Elder Sister, men om du har en fetisch för begagnade trosor så kommer den här definitivt att få dig att bli kåt.

Hur du använder den

Denna parfym är väldigt intensiv, så se till att börja med en liten mängd - du kan alltid lägga till mer senare om det behövs! Smell of Preppy Girl Panties av avsedd att användas med trosor, men du kan naturligtvis även spraya den på din lösvagina, en tygbit eller i stort sett vad som helst.

Spraya lite på din önskade yta och låt den verka i en minut. Detta ger lukten en chans att sjunka in och utvecklas, och några av de flyktiga komponenterna kommer att avdunsta. Sedan är den redo att användas! Du kan tvätta bort det efteråt, men lukten kan stanna kvar ett tag.

Egenskaper

Fetischparfym

Glasflaska, 10 ml, med spruthuvud

Tillverkad av Tamatoys

keep reading

International Reviews

Product
Service
Funky
Recension av Modafok
Smells like smegma and yoghurt combined.
Translate review
Product
Service
Strong smell
Recension av Sami
If you’re looking for a stronger smell, this could be for you. The smell is kind of “sour” and I couldn’t get kicks from this particular product.
Translate review
Product
Service
Smelly
Recension av Francky
It has more of a chemical smell and I know how pantie smell like! That product did not agree with me
Translate review
Product
Service
5*
Recension av Alex
very nice
5 stars from me, i can absolutely recommend it
Translate review