This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.
Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Smell of Girls' Shoes

Smell of Girls' Shoes

Varför använda en erotisk parfym?

När du föreställer dig en vacker kvinna kanske du tänker på hur mjuk hennes hud känns, hur hennes kurvor ser ut, hur hennes stön låter och kanske till och med hur det känns att glida in i henne och känna hennes fitta runt dig. Mellan den taktila känslan av en lösvagina och det visuella och ljudet av porr har du redan engagerat en hel del sinnen, men du kan engagera ett till: lukt!

Människor tenderar att underskatta hur viktigt lukt är, men den här känslan är djupt knuten till våra minnen och fantasi.

Smell of Girls' Shoes

Många människor älskar fötter. De är vackert formade och de är en mycket intim och känslig del av kvinnans kropp. Skor fungerar nästan som underkläder - sveper runt foten, tar och förstärker deras form. Efter en hel dags slitage kommer dessa skor att lukta som fötter ... och det är inte dåligt!

Denna fetischprodukt från Tamatoys är bunden till fotfetischism, skofetischism och kärlek till kroppslukter. Den lägger ihop flera olika dofter: inte bara den svaga sura doften av svett utan även doften av gummisulade skor och allmän fotlukt.

Hur du använder den

Denna lukt är ganska potent, och den används bäst i små mängder. Applicera en enda droppe av denna parfym på din lösvagina, på ett tygstycke, din hand eller ett par skor. Låt den verka en minut för att låta doften sjunka in och utvecklas, sedan är den redo! Du kan definitivt använda mer än en droppe, men vi rekommenderar att du börjar i liten skala.

Lukten kommer att stanna kvar ganska länge.

Förpackning

Lukten kommer i en liten glasflaska med ett munstycke som tillåter dig att dosera lukten enligt droppe till droppe. Flaskan må vara liten, men den räcker länge!

keep reading

International Reviews

Product
Service
Interessant parfum
Recension av Gerben Jorik Smit
De meeste vrouwen vermijden mij in de buitenwereld. Maar zolang ik thuis ben met dit geweldige geurtje blijf ik ontzettend blij, sterker nog, mijn hond is er dol op.

Zeer goed product!
Translate review
Product
Service
Very Bad
Recension av Nathan
Doesn't smell like shoes, smell like chemical products and it stinks a lot
Translate review