This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.
Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Tornado Roruseki

Tornado Roruseki

Tornado Roruseki från Fillworks har en funktion som vi inte ser särskilt ofta i lösvaginor: en rörlig del inuti! Detta tornado-formade band av TPE kommer att svepa runt dig och ge dig en otrolig upplevelse.

Intressant tunnel

Utsidan av denna lösvagina må se ganska oskyldig ut: spiralen utanför och entrén ser nästan ut som en tårta eller en söt rulle. Men som vi vet kan utseende vara vilseledande ...

Tornado Rorusekis entré är tät men töjbar och ger en bra tätning runt dig när du trycker dig in i den. Den spiralformade strukturen runt ingången förvarar allt glidmedel som läcker ut och hindrar det från att åka ut. Huvudtunneln i lösvaginan är trevlig men inte särskilt speciell: små, raka utbuktningar gnuggar mot dig och det finns även spiralformade utbuktningar som löper längs med hela tunnelns längd för att ytterligare framhäva stimuleringen.

Men det som gör Tornado Roruseki så intressant är det texturerade bandet av spiralformat TPE. Den är bara fäst längst fram och på baksidan av lösvaginan, därmed är resten av den fri att röra på sig och glida runt din kuk. Med varje drag kommer det att vikas runt dig och stimulera dig på en mängd olika sätt. Den ena sidan av bandet är täckt av mjuka räfflor, den andra med små knoppar. Ord gör det inte rättvisa, och det är något du definitivt borde uppleva själv!

Denna lösvagina är ganska liten och väger bara 200 gram. Eftersom att väggarna är relativt tunna kan du använda fingrarna för att applicera mer tryck där du vill ha det. Naturligtvis betyder den lilla storleken även att den är ganska överkomlig.

Material

Ruruseki är gjord av elastiskt och flexibelt material. Den är väldigt mjuk vid beröring och anpassar sig perfekt efter din form. Eftersom materialet är så mjukt och smidigt kommer bandet inuti att ge sig lätt.

Rengöring

Du kommer självklart att få ut det mesta av din lösvagina om du tar väl hand om henne. För att rengöra tunneln sköljer du ur den under kranen efter användning tills det att den är ren. Pressa ut så mycket vatten du kan och tryck in en absorberande trasa för att absorbera de sista dropparna. Eftersom fukt kan vara undanstoppat bakom bandet av TPE kan det vara en bra idé att upprepa processen.

Låt dig själv bli överväldigad

Kort och gott är Tornado Roruseki från Fillworks en fantastisk lösvagina med en mycket trevlig funktion som du inte ser särskilt ofta. Till det här priset måste du prova den!

Egenskaper:

Total längd: 15 cm

Total bredd: 7 cm

Tunnelns längd: 12 cm

Total vikt: 200 gram

Material: TPE

Tillverkad i Japan av Fillworks

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 200,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 120,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
Cheap but amazing
Recension av G
I'm actually going to be sad once it's broken.
It feels great but I feel it's going to break on me fairly quickly.
Translate review
Product
Service
Fun
Recension av Joker
En vrai, il est cheap, mais c'était grave fun. Environ 10 utilisations max
Translate review
Product
Service
Great toy!
Recension av Phill07
Despite the low cost this toy will provide you a lot of different sensation and hours of fun!
Translate review
Product
Service
Original
Recension av Nico
Japanese people are really creative when it comes to this kind of toys, and this one is a pure example of what you can get when things are done right. The thin stripe inside it is truly amazing, and actually it's not that complicated to clean as you can turn it inside out pretty easily, with caution of course.
Translate review