Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Alchemist's Atelier Onahole

Alchemist’s Atelier

ToysHeart har verkligen lyckats med den här lyxiga lösvaginan: allting från förpackningens design till det unika glidmedlet som medföljer, samt självklart själva lösvaginan har skapats runt temat av en sexig alkemist.

Alchemist’s Ateliers förpackning

Illustrationerna på boxen är tillräckliga för att väcka en fantasi eller två till liv: en vacker tjej som ser smart ut sitter på golvet i sitt laboratorium och experimenterar med olika elixir och hopkok. Hon tar noter och har verkligen läst på, och slutligen har hon gjort något som passar perfekt för hennes behov… allt som saknas är någon som hon kan testa den med. Vill du hjälpa henne? 

Resten av förpackningen har designats med lika stor omtanke. Här passar alkemistens diagram och ritningar perfekt med temat. Det finns en plastinsats där du kan förvara din lösvagina på ett säkert sätt, vilket betyder att du kan använda boxen för förvaring om du vill. 

Själva lösvaginan

Lösvaginan Alchemist’s Atelier väger 330 gram och har en strömlinjeformad design med en förenklad öppning som guidar dig till entrén.

Insidan har flera väldigt distinkta texturer. Även om det finns en viss charm med de små och invecklade texturer som vissa lösvaginor använder är det något riktigt oemotståndligt med lösvaginor där det faktiskt går att känna de olika platserna. Precis efter öppningen finns en bred och platt plats som inte bidrar med särskilt mycket stimulering, men hjälper till med att applicera nytt glidmedel för varje stöt. Efter detta börjar den riktiga tunneln: efter en tajt port kommer vi till ett område med fyra stora kullar, varav varje kulle är täckt med små utbuktningar för extra grepp. Sedan tajtas Alchemists Atelier Meiki till lite igen och övergår till en smal väg fodrad med ytterligare små utbuktningar. Den slutliga porten levererar: flera distinkta kullar är placerade i en tajt cirkel. När du trycker dig igenom detta kommer du till den slutliga kammaren. Här kommer en virvel av veck att försiktig massera den känsligaste delen av din kuk.

Sammanfattning för Alchemist’s Atelier

Den här lösvaginan har ett väldigt bra tema, men tar inte så mycket hjälp av det: även om förpackningen bara hade varit en blank box hade vi fortfarande rekommenderat den här produkten. Tunnelstrukturen med flera distinkta områden, kombinerat med det unika glidmedlet med rosmarinextrakt kommer ge dig en oförglömlig upplevelse.

Specifikationer för Alchemist’s Atelier

Lösvaginans längd: 15 cm

Tunnelns längd: 13.5 cm

Vikt: 330 gram

Inkluderar quick drying stick och glidmedelstest 

Varumärke: ToysHeart

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 330,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 135,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
beautiful Atelier Onahole
Recension av Asuna
This Onahole is more about the packaging than the masturbator itself. It looks nice and you can get into the Atelier game lore. If you know it you should purchase this one, if not another one might be better. It is as of now quite durable, but doesn't feel as nice as other cheaper ones. You also get lube with it, but I never used it. I prefer to let it stand on the shelf for the looks.
Translate review
Product
Service
Good enough
Recension av Momo
I'm a little bit torn on this one.
The build quality is great, feels durable.
Pretty hard material, might not be great for some people.
The insides are great, good overall stimulations, until you get to the end chamber which could as well not exist and it wouldn't change anything to the experience. Even used as a vacuum generator, it's lackluster.
Very easy to clean and dry.

Not sure if I would recommend, considering the price.
Translate review
Write Your Own Review
Du recenserar: Alchemist's Atelier Onahole
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.