Diskret frakt för sexleksaker

Din integritet är väldigt viktig för oss, och vi förstår att du kanske inte vill att postombudet eller din rumskamrat ska få reda på vad du har beställt. Av den anledningen skickar vi din beställning i en vanlig kartong utan referens till MotsuToys. På utsidan av kartongen finns inga bilder eller text som hintar om vad som finns på insidan.

Det här är hur ditt paket kommer att se ut, men storleken på paketet kan variera beroende på din beställning: 

box

Vad kommer det att stå på etiketten?

På etiketten kommer du att se din adress tillsammans med vår diskreta returadress:

Denna returadress används för många olika hemsidor, därmed kommer ingen få reda på vad du har beställt om de kollar upp vart adressen leder.

Kan ni ta bort förpackningen runt min onahole?

Tyvärr kan vi inte ta bort förpackningen runt produkter eftersom att den vanligtvis är en nödvändig del för att se till att produkten är säker under frakt. Produktens förpackning brukar dock sällan vara ett problem, inte ens vid leveranser till Sverige. Om du har frågor om detta är du välkommen att kontakta oss.

Erbjuder MotsuToys diskret betalning?

Självklart! Vi vill garantera din integritet under varje steg av processen. Vi erbjuder ett flertal diskreta betalningsalternativ, varav samtliga är säkra och diskreta. Du kommer aldrig att se vårt företagsnamn eller vad lådan innehåller på ditt kontoutdrag eller liknande.