Avsugningsleksaker

1 to 12 of 23 products

products per page:
Minskande ordning
Nezuko's Double Tooth Blowjob
NUPU 3 Pussy Lips - Blowjob Toy main

NUPU 3 Pussy Lips

299,50 kr
NUPU 3 Sujiman Onahole - main

NUPU 3 Camel Toe

299,50 kr
La Bocca Della Verita Perorin Hard oral sex onahole
KYO Crystal Mouth Double Sided Pocket Pussy transparent

KYO Crystal Mouth

299,00 kr
Okuchi Motion Blow Job Sex Toy Box
Puni Ana F EXE Oral Onahole

Puni Ana F

449,00 kr
Mouth of Trutch Pelolin oral onahole with tongue box

Bocca Della Verita Perorin

Ordinarie pris 549,00 kr

Special Price 449,00 kr

La Bocca Della Verita Sweet Lotion spit lubricant

La Bocca Della Verita Sweet Lotion 220ml

Ordinarie pris 199,00 kr

Special Price 174,00 kr

La Bocca Della Verita

La Bocca Della Verita

Ordinarie pris 549,00 kr

Special Price 449,00 kr

FaceHole Taimanin Asagi Rinko with box packaging

Slut i lager

1 to 12 of 23 products

products per page:
Minskande ordning

Fellatio, avsugningar, oralsex… Vad du än kallar dem kan de flesta grabbar inte få nog av dem. Det är något oerhört sexigt med att känna läpparna ihoptryckta runt dig, samt alla de unika sensationer som en kvinnas mun kan erbjuda. Med dessa lösmunnar kan du njuta av oralsex hur ofta du vill, samt hur länge du vill!

Lösmunnars funktioner

Du kommer att hitta många olika leksaker på den här sidan, och precis som med andra sexleksaker för män så varierar deras design och material ganska mycket. De flesta lösmunnar har dock ett flertal olika funktioner gemensamt:

  • Läppar: du kommer få svårt att hitta en lösmun som inte har ett munformat hål: vackra feminina läppar är det huvudsakliga syftet inom den här kategorin. Det ser inte bara lockande ut, utan känns även underbart.
  • Tänder: många, men inte alla avsugningsleksaker har tänder. Även om de flesta föredrar sina lösmunnar utan tänder bör du inte döma innan du har testat: tänderna i dessa leksaker tenderar att vara ganska mjuka, samt brukar hamna ungefär vid roten av din penis. Här bidrar de med en realism utan faran av kärleksbett.
  • Räfflad gom: toppen av munnen är oftast räfflad, vilket känns verkligt i takt med att du glider förbi dem en och en.
  • Tunga: Även om tungan i lösmunnar oftast inte rör på sig är de fortfarande roliga att leka med: när du byter vinkel slingrar den sig runt dig.
  • Deepthroat: en sak som dessa avsugningsleksaker erbjuder som inte alla kvinnor gör är deepthroat: längst bak i munnen kan du trycka dig förbi en trång öppning in i ett tajt område som pressar dig från alla sidor.
  • Stretchande och töjbart material: det rätta materialet gör att lösmunnar känns underbara och tajta, oavsett hur stor du är: de anpassar sig efter din längd och omkrets.

Lösmunnar: kompakta och enkla att rengöra

Lösmunnar tenderar att vara ganska kompakta: detta tillåter dig att enkelt använda dem med en hand, samtidigt som du kan trycka ihop dem för att applicera ytterligare tryck - när du exempelvis njuter av lite deepthroat. Deras kompakta storlek betyder inte bara att de är enkla att använda, utan är även enkla att skölja under kranen, samt enkla att förvara.

Göra lösmunnarna ännu bättre: vad behöver du?

Vi rekommenderar alltid en liberal applicering av glidmedel när du använder lösmunnar: det möjliggör för en perfekt och kladdig avsugning. Du borde alltid använda ett vattenlösligt glidmedel, detta eftersom att andra glidmedel riskerar att förstöra din leksak eller korta ner dess hållbarhet. När du väljer ett glidmedel har du flera olika alternativ: ett tjockare medel möjliggör oftast för längre sessioner, medan ett lite tunnare glidmedel gör att du känner varje detalj - vilket kan vara underbart, men även för stimulerande. Det finns till och med glidmedel som specifikt är till för lösmunnar. Dessa imiterar utseendet och känslan av spott, samt innehåller bubblor och liknande. Ta en titt på vårt utbud av glidmedel för att se vad vi erbjuder.

Vill du göra leksaken ännu hetare? Då kan du bokstavligen värma upp den för att få en mer realistisk upplevelse. Med hjälp av en USB-värmare, även känd som lösvaginavärmare, kan du värma upp din lösmun till samma temperatur som en riktig mun. Vi har flera värmare för sexleksaker som du kan använda för att värma upp din leksak utan att skada den.

Att rengöra och städa är inte direkt favoritsysslan, men med rätt rengöringsutrustning blir det hur enkelt som helst. Att se till att din lösvagina är ren och skyddad är av yttersta vikt om du vill att den ska hålla under en längre tid, därmed bör du ta en titt på våra rengöringsprodukter för lösvaginor.