Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Geki-Fera Indecent Maria Nagai

Avsugningar är alltid ganska bra, men hur är det med en avsugning från en av Japans hetaste porrstjärnor? Låt Maria Nagai tillfredsställa dig med sin långa och skickliga tunga genom att använda denna "oanständiga" avsugningsleksak från NPG.

Maria Nagai är en realistisk avsugningsleksak

Denna Fellatio-leksak är en reproduktion av Maria Nagais perfekta mun, tunga och läppar. Medan de flesta avsugningsexleksaker har munnen stängd, eller läpparna bara något särade varandra, är den här munnen vidöppen och ivrig att lägga sina läppar runt dig.

Naturligtvis är detta inte bara en tråkig och genomsnittligt onahole som använder Maria Nagais ansikte på lådan: NPG har gjort allt för att designen ska efterlikna porrstjärnan. De fulla och vackert formade läpparna ser precis ut som hennes, och tungan är extra lång och stark, precis som Marias.


Maria nagai blowjob sex toy

Användningen av olika material hjälper till med att göra att denna sexleksak både ser mer realistisk ut och känns verklig: utsidan är gjord av ett mjukt, hudliknande material, medan den röda insidan är gjord för att ge mer stimulans. Tänderna är fasta nog för att kännas som tänder, men är tillräckligt mjuka för att du ska kunna trycka in i full fart utan att vara rädd att hon skrapar eller biter dig.

Applicera lite vattenbaserat glidmedel för att göra insidan av munnen ännu mer verklighetstrogen, samtidigt som den bokstavligen ber dig att leka med den!

En djup avsugning att minnas

Du kan börja med att reta dig själv: dra hennes sexiga läppar och tungans spets över sidan av din lem, samtidigt som den retar dig försiktigt,  eller kanske till och med kysser dina bollar eller spetsen på din kuk innan du glider in ...

Den första delen av denna leksak känns precis som en mun, med läpparna runt din lem och din kuk som ligger mellan Marias tunga och det räfflade taket i hennes mun. Om du försiktigt pressar och masserar utifrån kommer du att känna tungan röra sig och glida från ena sidan av din lem till den andra.

Men varför sluta där? Tryck djupare inåt för en djupgående upplevelse. Halsen är lite tätare än munnen, och den första delen har en tungspene högst upp och åsar som täcker resten, samtidigt som den leder dig in. Efter detta hittas tjocka, virvlande stötar som känns som halsmuskler med små sugkoppar för lite extra grepp och stimulering. Den djupaste delen av Maria Nagais hals har mer av de läckra åsarna och en tjock utbuktning i botten som kommer att "kyssa" undersidan av din kuk varje gång du trycker in.

Geki-Fera Indecent Maria Nagais specifikationer

Onahole längd: 18 cm

Onahole bredd: 7,5 cm

Onahole höjd: 10 cm

Tunnellängd: cirka 15 cm

Vikt: 410 g

Märke: NPG

Inkluderar gratis glidmedelstest

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 4 100,00 g
Reusable Is reusable
Theme Porn
Tunnel length 1 500,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2

International Reviews

Product
Service
Meest realistische blowjob masturbator
Recension av Manuel
Dit is bij ver de meest realistische blowjob masturbator die ik ooit geprobeerd heb. Komt kwa formaat en monddiepte het dichtst bij het echte werk. mooie diepe mond welke ook open is door de holle gehemelte. Stevige, realistische lange tong, aan het eind van de mond een huigje en de keel. Kan me vinger bijna volledig in de mond steken zonder al in de keel te zitten. Dit ter vergelijking met andere toys van deze categorie, is de mond van realistische diepte en de tong van realistische formaat. Hierdoor voelt de blowjob het meest als de echte.
Translate review
Product
Service
Top
Recension av sebastien
Maria Nagai's mouth is fantastic, it squeezes well around the cock and the internal texture is very soft. The sucking effects are really good, I have a lot of pleasure with this mouth
Translate review
Write Your Own Review
Du recenserar: Geki-Fera Indecent Maria Nagai
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.