Nya produkter

1 to 12 of 21 products

products per page:
Minskande ordning
Beautiful Legs - Nakadashi Life - PINK
KYO Plush Doll DX

KYO Plush Doll DX

2 999,95 kr
Puni Toro Gold

Puni Toro Gold

2 200,00 kr
Puni Ana Miracle Bakunyu DX
Kuru-Kuru 11

Kuru-Kuru 11

800,00 kr
Vaginal Macaron Gichi Gichi Soft
Next-Generation Hole Kuu-Sou
Pururun Blue Vein Oppai 2200

Pururun Blue Vein Oppai 2200

Ordinarie pris 2 999,95 kr

Special Price 1 999,95 kr

Mil-Max milk bottle onahole

Mil-Max

149,50 kr
Nezuko's Double Tooth Blowjob
NUPU 3 Sujiman Onahole - main

NUPU 3 Camel Toe

299,50 kr
NUPU 3 Pussy Lips - Blowjob Toy main

NUPU 3 Pussy Lips

299,50 kr

1 to 12 of 21 products

products per page:
Minskande ordning

Tror du att du har sett allt? Tänk om och tänk igen. Sexbranschen blomstrar och nya sexleksaker för män lanseras hela tiden. Hos Motsutoys gör vi vårt bästa med att hitta de nyaste, mest innovativa och spännande produkterna från alla dina favoritvarumärken, samt att vi även håller ett öga på nykomlingar på marknaden. 

Om du hittar något intressant som vi ännu inte erbjuder är du välkommen att kontakta oss så att vi kan ta en titt på det!

Innovationsdrivna sexleksaker för män

Marknaden för lösvaginor har blivit mer och mer konkurrenskraftig under de senaste åren: medan det förr i tiden endast krävdes en enkel fickvagina med lite söt konst på kartongen för att stå ut ur mängden, måste företag nu leta efter nya sätt för att få och behålla sina kunders intresse.

Ett sätt att stå ut ur mängden är med en ny design. Ibland möjliggör utveckling inom gjutning möjligheter för nya former, och ibland får någon en briljant idé om något som helt enkelt inte har testats förut. Den vikbara öppningen som är enkel att rengöra hos Tengas Fliphole-serie var en enorm innovation när den lanserades, samt något som gjorde att fler fick upp ögonen för lösvaginor. Ibland är dock innovation enklare än så: den mikrostyva strukturen känns exempelvis mycket bättre än den ser ut, och har blivit något som används frekvent efter att Ride Japan skapade sin lösvagina Virgin Loop.

Ett annat sätt att skapa nya sexleksaker för män är att skapa nya material eller att kombinera dem på ett innovativt sätt. Material kan göra enorm skillnad i hur sexleksaker för män upplevs: ett mjukare material kommer att vara mindre stimulerande än ett hårdare alternativ. Varumärken som Tomax tillåter dig till och med att välja mellan olika hårdheter i deras lösvaginor. En annan innovation när det gäller material är introduktionen av interna skelett i de största sexleksakerna för män, något som skapar realism och ser till att de inte plumsar runt som en pudding.

Nya sexleksaker för män eller genuina förbättringar?

I deras ständiga lopp för att utveckla nya sexleksaker för män lanserar företag emellanåt designer med udda utseenden, vilket får kunderna att ställa frågan “är den här produkten verkligen bra, eller är det bara för att lansera något nytt?”. Den frågan är svår att besvara eftersom att vad som är bra eller dåligt är subjektivt, men det är sant att visa designer visar sig vara mer populära än andra. Vi kan inte klandra tillverkarna; ibland måste man kasta in lite nytt i grytan för att se vad som fungerar!

Vill du hålla reda på de senaste sexleksakerna för män? Håll ett öga på den här sidan, samt glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev!