Accessoarer lösvaginor

If you want to get the most out of your onahole, be sure to check out these categories! Whether you just want to keep your sex toys clean, or you want to upgrade them with an exciting smell or lifelike temperature, we've got something for you. Scroll down for some basic information if you're not sure what you're looking for yet. 

Popular:

1 to 12 of 45 products

products per page:
Minskande ordning
TYO lube sample glijmiddel

TYO Lubricant 12ml

249,00 kr
TYO Lube Launcher Lubricant tool for onaholes and masturbators
KYO Onahole Warmer

KYO Onahole Warmer

199,00 kr
KYO Onahole Drying Stick
KYO sex toy storage bag for onaholes small

KYO Toy Sack Small

Ordinarie pris 69,00 kr

Special Price 49,00 kr

KYO Onahole Sex Toy Storage sack or bag

KYO Toy Sack Big

99,00 kr
PureSan UV-C sex toy cleaning pouch

PureSan Sterilizing Pouch - 99.9%

Ordinarie pris 599,00 kr

Special Price 399,00 kr

Platinum Onahole Foam Cleaner
KYO Organic Foam Sex Toy Cleaner
KYO sex toy cleaning spray
Onahole Cleaning Sponge
Neko mom breast milk perfume

1 to 12 of 45 products

products per page:
Minskande ordning

På dessa sidor har vi samlat några produkter som kommer göra ditt liv med en lösvagina betydligt enklare, renare och bättre. För att hålla ordning har vi delat upp dem i olika kategorier:

Rengöring för fickvaginor

Ta en titt på våra rengöringsprodukter för lösvaginor >>>

Ingen gillar det, men att rengöra din fickvagina är ett måste. Den grundläggande rengöringsprocessen har två viktiga steg: skölja och torka.

  • Skölj din lösvagina: när du spolar av din sexleksak kommer ljummet vatten att räcka ganska långt. Men att använda en leksaksrengörare ser till att allting verkligen blir rent. Om du inte vill använda dina fingrar för att skrubba insidan kan du även skaffa några rengöringssvampar.
  • Torka din lösvagina: det är väldigt viktigt att du torkar din sexleksak ordentligt innan du förvarar den: bakterier älskar mörka och fuktiga platser. Det kan dock vara något av en utmaning att torka dem, beroende på din lösvaginas textur. Vi har ett flertal olika torkstickor som kan hjälpa dig med detta. Torkstickor i mikrofiber har tvättbara skydd och är lite billigare. Snabbtorkstickor är tillverkade av pressad kiselgur, vilket betyder att deras lena yta enkelt glider in, samt lämnar inte luddar. Båda typerna går självklart att använda flera gånger.

Sexleksaksvärmare

Ta en titt på våra sexleksaksvärmare >>>

Vill du få en lite mer verklig upplevelse med din lösvagina? Ett enkelt sätt för att få dem att kännas som en verklig varm vagina är genom att använda en värmare för sexleksaker. Dessa kopplas vanligtvis ihop med en USB-port och värmer din sexleksak till perfekt kroppstemperatur på bara några minuter. Med större leksaker tar det dock lite längre tid. De värmare som vi säljer har en inbyggd termostat, vilket ser till att de inte blir så varma att de skadar eller smälter materialet.

Det bästa sättet att använda en värmare för sexleksaker är genom att applicera lite glidmedel på din sexleksak.

Förnyelsepulver

Ta en titt på vårt förnyelsepulver>>>

Om du inte vet hur det fungerar kanske förnyelsepulver känns onödigt, men det uppfyller faktiskt flera syften:

  • Det återställer den mjuka känslan hos din lösvagina: efter att du har rengjort din lösvagina ett flertal gånger kommer den inte att vara lika mjuk som när du köpte den. Detta kan vara väldigt påtagligt, speciellt med mjukare material. Detta är dock något som lite förnyelsepulver kan lösa.
  • Förnyelsepulver ser till att din lösvagina inte är kletig, vilket betyder att den inte kommer bli lika smutsig. Med ett lager av puder kommer smuts, hår och skit inte att fastna lika lätt.
  • Det förlänger livslängden för din lösvagina. Pudret saktar ner processen för hur din lösvagina “läcker” olja. Att denna olja läcker är den huvudsakliga anledningen till varför lösvaginans material blir skrovligare och enklare att ta sönder med tiden.

Fetischparfymer

Ta en titt på våra fetischparfymer >>>

Ju fler sinnen du involverar, desto mer påtaglig och underbar blir processen. Vissa sinnen är uppenbara: sexleksakens mjuka material och textur tar hand om “beröringen”, din hörsel kan stimuleras av hentai eller av att höra när du daskar till en enorm lösvaginas runda röv, samt att din syn kan stimuleras genom att antingen kolla på din lösvaginas design, eller att kolla på sexiga animationer eller illustrationer. Men lukten då?

Dofter är ett överraskande kraftfullt verktyg när det gäller att låsa upp din fantasi… har du någonsin känt en svag lukt som omedelbart påminner dig om den resa du var på för flera år sedan? Fetischparfymer frigör dofter som väcker de mest primala delarna av din hjärna.

Vissa fetischparfymer har sexiga dofter, exempelvis den svaga schampooliknande lukten som tjejer frigör när de precis har kommit ut ur duschen, eller hur hennes våta och kåta vagina luktar. Andra är lite mer nischade, exempelvis med dofter för hur använda skor eller svettiga armhålor luktar - perfekt för en specifik fetisch!

Förvaring av sexleksaker 

Ta en titt på våra förvaringspåsar för sexleksaker >>>

Visst, du kan bara kasta ner din lösvagina i din byrålåda, men om du vill att den ska kännas och se bra ut bör du tänka lite extra på förvaring. Som tur är detta väldigt enkelt. Tre krav för bra förvaring:

  • Andningsbart material: kvarlämnad fukt efter rengöring eller kondens från luften kan skapa en perfekt grogrund för mikroorganismer
  • Skydd från UV-ljus: solljus kan göra att materialet blir sämre med tiden
  • Luddfri: ingen vill att lösvaginan ska vara täckt av ludd.

Våra förvaringspåsar för sexleksaker löser allt detta!