Nezuko's Double Tooth Blow Job

Tillgänglighet: I lager

Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Nezuko's Double Tooth Blow Job

Nezuko’s Double Tooth Blow Job - En unik avsugningsleksak

Att få en avsugning från sexiga demonflickor är en fantasi för de flesta män, och nu kan du förverkliga detta med Nezukos Double Tooth Blow Job. Den här avsugningsleksaken har en rörformad förpackning och inuti kan du se erotiska bilder av Nezuko, en riktig favorit från succéanimeserien Demon Slayer. Tryck in i Nezukos mun och upptäck hur det känns när en demons huggtänder masserar din penis.

Avsugningsleksaken Nezuko kommer i en bra förpackning

Demon Slayer-fans kan glädjas och möjligtvis även bli förvirrade av att de nu kan använda en avsugningsleksak efter Nezuko.

Avsugningsleksaken har ett bambuliknande paket som ser ut att gömma en Demon Slayer Corps-rulle med ett uppdrag till dig: att ta dig till orgasm med hjälp av Nezukos mun.

På utsidan ser det ut som en bambupinne, men inuti hittar du avsugningsleksaken och Nezuko med hennes signaturlook, redo att sluka hela din penis.

Förpackningen är också tillräckligt hållbar för att du ska kunna använda den för att förvara Nezukos Double Tooth Blow Job-leksak efter varje användning. Dessutom gör formen på förpackningen det enkelt för dig att placera den i en påse, så att du kan ta med dig Nezuko ut på äventyr.

Få grymma avsugningar av Nezuko's Double Tooth Blow Job

Seiraku Toys kombinerar innovation med nöje, vilket är anledningen till att denna avsugningsleksak har två huggtänder på överkäken, som liknar Nezukos huggtänder. Innan du flippar ut är dessa huggtänder inte vassa som stål, utan är mjuka och har en struktur som liknar gummi. Inuti kan du använda dessa huggtänder som massageknutar för att ytterligare stimulera ditt ollon eller penis innan du trycker djupt ner i halsen.

Nezukos Double Tooth Blow Job har också elastiska läppar som är något isär, vilket ger dig en liten öppning som du kan trycka dig in igenom. Du kan sträcka ut dessa läppar med fingrarna eller göra det naturligt med din kuk när du trycker dig in.

Realistisk mun och unik halstunnel med tjocka väggar

Nezuko's Double Tooth Blow Job är tyngre än andra avsugningsleksaker eftersom den har tjocka väggar som bidrar med en bättre känsla inuti. Dess tjocka väggar hindrar dig även från att känna hur din hand trycker mot din penis när du drar fram och tillbaka.

Denna avsugningsleksak väger endast 640 gram och väger mindre andra anmärkningsvärda avsugningsleksaker som La Bocca Mouth från den berömda tillverkaren Magic Eyes, men ger fortfarande intensiv stimulans!

En fast tunga är det första som stimulerar dig när du trycker in i hålet. Tack vare kombinationen av dubbla huggtänder, dess uppsättning tänder och tjocka väggar, måste du använda din uthållighet om du vill motstå att snabbt ejakulera inuti demonens mun.

Om du kommer förbi huggtänderna kommer du att känna att din penis tränger in i ett brett halsområde. När du går djupare känner du en serie snäva åsar, i väntan på att du ska spruta din laddning.

Unik tunneldesign:

Vi har fått ritningen från Seiraku Toys för att du ska kunna se hur denna unika tunnel är skapad. Om du tittar noga ser du också 3D-modellen:

Nezuko’s Double Tooth Blow Job

Nedan ser du genomskärningen av denna unika mun.

Demon Slayer Mouth onahole

Specifikationer:

Produktvikt: 640 gram

Vikt inkl förpackning: 725g

Längd: 170mm

Bredd: 85 mm

Designad i Japan

Märke: Seiraku

keep reading

Mer information

Product weight (g) 640,00 g
Write Your Own Review
Du recenserar: Nezuko's Double Tooth Blow Job
Laddar...

You submitted your review for moderation.