Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / BA・BU・MI !! ~Sticky Type~

BA・BU・MI !! ~Sticky Type~

BA-BU-MI handlar om moderliga figurer: de är inte bara optimistiska, tålmodiga och omtänksamma, de ger även de bästa kramarna. Föreställ dig de enorma mjuka brösten som klämmer mot dig!

Den underbara kvinnan på förpackningen är villig att göra mer än att dela ut kramar ... Lösvaginan som ToysHeart designade har en enkel ingång som döljer en väldigt intressant tunneldesign. Tunneln är bara 10 cm lång, men det beror på att den är konstruerad för att töjas: istället för att trycka in och ut lägger du denna lösvagina ovanpå din penis och drar ned baken.

Lite mer detaljer om tunneldesignen: efter ingången finns det ett litet rum som rymmer och applicerar glidmedel, precis som hos många av ToysHearts lösvaginor. Sedan börjar det riktiga roliga: En flexibel kil upptill och två försiktigt räfflade sidor bildar en hjärtformad tunnel som ger väldigt olika stimulering beroende på vilket sätt du vrider den. Insidan är fodrad med flera räfflade utbuktningar som glider förbi dig när leksaken sträcks till sin gräns. Därefter har tunneln en mer öppen design med två stimulerande kullar. Väggarna på sidorna och längst bak är ganska tjocka, vilket gör att den här kompakta lösvaginan känns ännu bättre.

Töjbart och hållbart material

Om du känner till ToysHeart kanske du har gissat att de använde sitt populära VirginSkin-material även för denna lösvagina. Detta patenterade material är av hög kvalitet och känns mjukt som äkta hud, men är även otroligt töjbart och tåligt.

Mått för BA-BU-MI

Lösvaginans längd: 12 cm

Tunnelns längd: 10 cm (men är designad för att töjas)

Tunnelns bredd: 1.2 cm (men är designad för att töjas)

Material: VirginSkin

Tillverkad i Japan av ToysHeart 

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 235,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 100,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Write Your Own Review
Du recenserar: BA・BU・MI !! ~Sticky Type~
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.