Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Blue Frame - Amagake

Du kanske undrar ... vad gör den här modellbyggsatsen i en porrbutik ??

Tja, låt inte förpackningen lura dig: inuti hittar du lösvaginan Blue Frame Amagake, den senaste och största innovationen inom manlig onani från Japan.

Blue Frame är den första produkten från Yawaraka Sozai, en ny aktör på marknaden. Men medan företaget är nytt är grundarna inte nya inom branschen. De är tidigare Tenga-anställda, så de vet hur man gör fantastiska lösvaginor! Tenga är en av de mest pålitliga och innovativa tillverkarna i världen och tillverkar alltid fantastiska produkter. Yawaraka Sozai fortsätter på samma väg och skapar en lösvagina som världen tidigare inte skådat.

Yawaraka Sozai är japanska för ”Soft Material”. Och vem älskar inte mjukt material som stimulerar penisen? Blue Frame Amagake är gjord av H-material. Detta produceras i olika blandningar, allt från mycket fast (0) till mycket mjuk (100). Amagake Airship är en otroligt mjuk leksak, med mjukhetsnivå 92 på utsidan och 100 på insidan! Det är så mjukt att det nästan känns som att produkten smälter runt din penis!

Men problem med mjuka lösvaginor är att även om de känns grymma… bidrar de inte med tillräckligt med stimulering!

Så Yawaraka Sozai har skapat en lösning:

3+1 endoskeletonBlue frame endoskeleton

Förutom de två lagren av material (insida och utsida) använder de ett plastskelett i fyra delar.

De tre stora delarna som lindas runt mitten har räfflor som kommer att stimulera dig genom det mjukare materialet. Genom att klämma på den kan du intensifiera stimuleringen.

Den sista delen av skelettet sitter i slutet av tunneln och masserar ollonet och frenulum när du trycker igenom. En unik känsla!

Eftersom skelettet skapar en robust struktur har produkten ett bra vakuum.

Rengöra lösvaginan:

Blue frame masturbator cleaning

Eftersom du inte kan vända Blue Brame ut och in ingår ett rengöringsverktyg. Med detta verktyg kan du skrapa ut glidmedel och vätskor.

Efter att du har skrapat ur Amagake Airship kan du spola den med ljummet vatten och ett neutralt rengöringsmedel. Efter att ha spolat ut allt torkar du med en handduk inifrån och ut. Det är viktigt att produkten är helt torr innan den förvaras.

Alternativt kan du använda underhållspulver för att underlätta torkningsprocessen och hjälpa materialet att behålla sin kvalité.

Högkvalitativ förpackning

Förpackningen för denna lösvagina är otroligt säker. Lösvaginan, rengöringsstången och den lilla flaskan med glidmedlet passar perfekt i förpackningen. Denna typ av förpackning håller inte bara din lösvagina säker under transport, utan är även ett bra sätt för framtida förvaring.

Två typer av stimulering - på samma gång! 

Tack vare Amagakes unika konstruktion kommer du att uppleva två typer av stimulering samtidigt. För det första har du den mjuka gnuggningsstimuleringen av de texturerade TPE-materialet, men förutom detta känner du även att revbenen och stötar från skelettet trycker igenom det, vilket ger en stimulering som är stark, men inte hård.

Blue Frame finns i två typer, den mjuka Uminari och ultramjuka Amagake. Förutom materialets mjukhet har båda typerna olika tunneldesign. Nedan ser du Amagakes tunneldesign:

Blue Frame Amagake

Som du kan se finns ett större område med räfflor precis förbi öppningen. Detta gör ingenting vad stimulering, men håller glidmedlet på plats och hindrar det från att åka ut. Sedan börjar det riktiga roliga! Tunneln börjar med en invecklad spiraldesign, kantad med mycket fina utbuktningar. När du klämmer på lösvaginan kommer din lem att masseras av två stora stötar uppifrån och från botten. Nästa del av tunneln sicksackar lite och har breda, mjuka utbuktningar som glider över dig.

Skelettet har smala revben som ger en mycket intressant känsla, som även kan vara mer eller mindre intensiv beroende på hur hårt du klämmer. I slutet stramas Amagakes-tunneln åt och öppnar sig sedan upp i en bredare kammare igen. Här stimulerar det mjuka materialet kukens huvud. En stor knubb kommer att glida över spetsen på din penis, och skelettet kan förstärka känslan med ytterligare några stötar: en på botten, två på toppen och en på framsidan.

Den här typen av dubbel stimulering känns utmärkt, och är absolut något du borde testa! 

Specifikationer:

Vikt: 330g

Längd: 16 cm

Glidmedel ingår

Rengöringsverktyg ingår

Tillverkad i Japan

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 330,00 g
Reusable Is reusable
Theme Neutral
Tunnel length 120,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2
Bone structure With bone structure

International Reviews

Product
Service
so so
Recension av shokugeki
i bought this onahole thinking it was a nice idea andfrom what i read the plastic mold inside the toy was nicely integrated . But when using the toy you can feel these "brushes" way too hard , and i am not even that big , at all . so for the men out there with bigger sizes remember that these brushes will definetly brush against your little dick . not that its painful but i did not enjoy it , maybe other people who prefer harder stimulations really prefer this .
in the end : the toy gets the job done . but i have had way better ones .
Translate review
Write Your Own Review
Du recenserar: Blue Frame - Amagake
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.