Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Dakimakura anime cover #22 (hestia anime)

Dakimakura Anime Cover #22 (Hestia Anime)

Detta omslag pryds med bilden av Hestia Anime. Hestia är en karaktär från japansk anime-kultur. Hon använder vanligtvis ett blått band för att hålla sina stora bröst på plats.

Detta vackra och sexiga omslag designades av TamaToys, speciellt för den välkända Dakimakura Hug Pillow. Dakimakura Hug Pillow är en uppblåsbar kudde som rymmer konstgjorda lösvaginor. Kudden har två hål med olika storlekar (55 mm och 85 mm), vilket gör att den går att använda med ett stort antal lösvaginor.

Det finns ett brett utbud av kuddöverdrag. Dakimakura Anime Cover # 22 visar en tjej med lila flätor, vita strumpor och ett blått band runt hennes högra handled och runt hennes bröst. Hon heter Hestia.

Hestia Anima bär det så kallade Boob Ribbon. Hestia är uppkallad efter den grekiska gudinnan.

Hon har alltid en vit kort klänning med ett blått band på kragen och runt bröstet. Hestias Boob Ribbon är även bunden runt armarna. Hennes saftiga fitta väntar på dig och hon är redo att lägga sina ben runt dig.

Hestia Anime Cover

Med sina flätor och en stygg blick i ögonen är Hestia redo för dig. Släpp lös din fantasi med Dakimakura Anime Cover # 22. Om din flickvän inte är intresserad kan det vara dags att börja leta efter en som gillar Cosplay ...

Fram till dess är Dakimakura Anime Cover # 22 den perfekta partnern för dig.

Dakimakura anime cover #22 (hestia anime)

The Dakimakura Anime Cover #22 mäter 540 x 340 mm

Om du ännu inte har en Dakimakura Hug Pillow kan du beställa den separat nu!

keep reading
Write Your Own Review
Du recenserar: Dakimakura anime cover #22 (hestia anime)
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.