Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Dakimakura anime cover #235

Om du vill uppgradera din upplevelse men inte vill köpa en dyr sexdocka eller överkroppsdocka kan en dakimakura vara ett bra alternativ! Genom att placera en lösvagina i den uppblåsbara kudden (säljs separat) gör du den större. Detta ger dig inte bara något att hålla fast vid, det lägger även till lite tryck, vilket förbättrar din lösvaginas stimulering. Du kan även lägga till ett dakimakura-omslag som det här så att du har något att titta på: varje omslag är dubbelsidigt, därmed kan du vända på kudden för att se den andra bilden.

Tamatoys Dakimakura omslag # 235 visar en söt mörkhårig student med sin uniform dragen åt sidan och hennes tights rippade för att ge dig enkel åtkomst. På framsidan är hon avskild och distraherad och kollar på sin telefon. På andra sidan har du tydligt lyckats fånga hennes uppmärksamhet: hon ser tillbaka på dig med röven upp i luften och har klädnypor på sina bröstvårtor.

Det verkar som om den stygga studenten behöver en fast hand! Kombinera detta överdrag med en uppblåsbara Dakimakura-kudde för att ta nöjet till nästa nivå.

Storlek:54x43 cm

keep reading
Write Your Own Review
Du recenserar: Dakimakura anime cover #235
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.