Ereshkigal Cherry 6.1KG

Tillgänglighet: I lager

Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Ereshkigal Cherry 6.1KG

Denna vackra onahip från Seiraku Toys har högkvalitativa material, en otrolig design i 360 grader, och självklart två väldigt njutbara tunnlar.

En gudinna väntar på dig

Ereshkigal är underjordens gudinna enligt sumerisk mytologi. Hon är urgammal och mäktig, styr över dödsriket och tar hand om själar.

ereshkigal hentai art fate onahip onahole

Men även mäktiga gudinnor vill ha lite kul ibland! Ereshkigal har tagit en ung kvinnas kropp i besittning och vill njuta av jordiska nöjen medan hon är här... Kommer du att kunna tillfredsställa henne?

Seirakus förpackning har två vackra konstverk som båda visar upp Ereshkigals främsta tillgång: hennes körsbärsformade rumpa. Den lyxiga lådan är väldigt robust och har vackert guldfolietryck, vilket gör det tydligt att du är på väg att få en förstklassig nöjesupplevelse.

En perfekt rumpa

Ereshkigal Cherry onahole väger lite över 6 kg och är cirka 30 cm bred. Det gör att den är tillräckligt stor för att kännas realistisk, men inte så stor och tung att den blir svår att flytta runt på. Designen ser bra ut från alla håll, oavsett om du har henne böjd i doggystyle, liggande på rygg med benen spridda eller ridande som cowgirl.

Seiraku har satsat på en väldigt verklighetstrogen design, med realistiska former och proportioner. Magen är bra tonad och ryggmusklerna sticker ut när hon böjer nedre delen av ryggen. Två subtila gropar är placerade ovanför hennes vackert runda rumpa. Slutligen ser Ereshkigal Cherrys fitta nästan ut som den riktiga och verkliga vaginan: det högkvalitativa elastomermaterialet rymmer en stor mängd detaljer och du kan se alla små knölar, linjer och veck som verklig hud har.

Två väldefinierade tunnlar

Ereshkigal Cherrys fitta är inte bara vacker på utsidan! De inre texturerna på denna onahip är väldigt genomtänkta och glänser verkligen tack vare de tjocka väggarna och det fina materialet.

När du glider in i Ereshkigals fitta passerar du först de två grindstrukturerna som kommer att ta tag runt kuken och hjälpa till att applicera glidmedel igen vid varje stöt. Vad som följer är en kombination av stötar och former som är för komplexa för att beskrivas, med olika texturer som trycker mot dig och träffar på precis rätt ställen. Mot baksidan hittar du en längre sektion med några texturer som är som ett pärlband, som leder dig in i en liten ändkammare med en subtilt räfflad livmoder... Wow!

Men Ereshkigal är glada över att kunna erbjuda dig nöjena i hennes "undervärld" också. När du har klämt dig igenom det trånga rövhålet finns det flera block av stimulerande texturer som väntar på dig, med lite mellanrum däremellan. Eftersom materialet är mjukt och stretchigt, rör sig blocken fram och tillbaka för varje tryck, vilket ger dig en fantastisk massage. Baksidan av analtunneln har flera långa ojämna åsar som känns bra när de glider över skaftet och ollonet.

Ta tag i Ereshkigals runda rumpa när du slår in i hennes mjuka kött om och om igen!

Sammanfattning för Ereshkigal Cherry

Seiraku ger oss återigen en fantastisk sexleksak, med vacker design inifrån och ut. Det fantastiska materialet och de varierande tunnlarna känns helt fantastiska.

En så här utmärkt röv förtjänar att dyrkas!

Bredd: 30 cm

Höjd: 18 cm

Längd: 27 cm

Vikt: 6,1 kg

Vaginal tunnellängd: 14 cm

Anal tunnellängd: 12 cm

Material TPE (elastomer)

Märke: Seiraku Toys

keep reading

Mer information

# of holes 2
Product weight (g) 6 100,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 140,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Write Your Own Review
Du recenserar: Ereshkigal Cherry 6.1KG
Laddar...

You submitted your review for moderation.