Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Fudeoroshi Vacuum Type

Fudeoroshi Vacuum Type - luta dig tillbaka och njut

Att ha din första sexuella upplevelse med en äldre kvinna, eller som japanerna uttryckte det 'doppa din pensel', är vad Fudeoroshi handlar om. Denna lösvagina från ToysHeart är designad för nybörjare med lite eller ingen erfarenhet av lösvaginor och fickvaginor. Detta framgår än en gång av det faktum att de rankas som standard på ToysHeart Characteristics-tabellen, vilket verkligen gör dem perfekt aför nybörjare.

Lösvaginan som lär dig hemma

"No need to worry, leave everything to me..."

Din väldigt noggranna hemlärarinna är här för att lära dig allt du behöver veta inför proverna. Men hon kommer inte bara att lära dig den teoretiska sidan av biologin, hon kommer även ta itu med den erotiska och praktiska sidan. Hon hjälper inte bara till med att ta din examen, men hjälper dig även att bli av med din oskuld vad gäller lösvaginor! 

En sann mans romantik!

Den flexibla fickvaginan

Om du tar en titt på Fuderoroshi Vacuum Type kan du se att den ser ut att vara ganska mjuk och flexibel. Den är tillverkad av ToysHearts Virgin Skin som är känd för sin mjukhet. Det är ett helt säkert material, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för skador eller liknande när du använder den här lösvaginan.

Fudeoroshi har tjocka väggar nära slutet och början av lösvaginan och ett smalare centrum. De tjocka väggarna ger en skön och realistisk känsla för varje stöt, och det smalare flexibla centrumet gör den bekvämare att hålla i samtidigt som den ger dig mer kontroll över din upplevelse.

Själva vulvan har en enkel men realistisk design, vilket gör det så mycket lättare att föreställa sig att man faktiskt knullar den här tjejen. Som tidigare nämnts betraktas denna lösvagina som en standardtyp på ToysHearts Characteristic Chart, vilket betyder att den varken är för stram eller för lös, inte heller för mjuk eller för fast. Den är helt rätt på alla sätt och vis!

En mjuk fickvagina

Onahole

Den här är verkligen passande för en nybörjare, och texturerna i den inre tunneln i är inte alltför stimulerande. Det betyder att du verkligen kan ta dig tid att vänja dig vid denna lösvagina, utan rädslan för att din upplevelse ska sluta för tidigt. Dessutom kan du tack vare vakuumdesignen göra upplevelsen mer stimulerande.

Den första konsistensen du möter i tunneln är små utbuktnader. Dessa stötar har nästan formen av små borsthuvuden, vilket är en trevlig hänvisning till betydelsen av namnet Fudeoroshi. Även om de kan verka enkla, kommer de att kunna skapa en trevlig stimulering tillsammans med vakuumet. Nästa aspekt du möter är tjocka utbuktningar som sticker ut från väggarna, med mindre knottror och utbuktnader på dem. Att bara passera dessa utbuktningar bidrar med mycket stimulering för din penis, något som kommer bli starkare tack vare vakuumet. Slutligen slutar tunneln i en smal sektion som leder till en ihålig kammare. Denna kammare är det som möjliggör den kraftfulla sugningen från vakuumet. Låt din penis passera genom 'livmoderhalsen' om och om igen, eller låt den stimuleras av utbuktningarna som hittas innan halsen. Det spelar ingen roll vilket alternativ du väljer, nöjet ligger helt och hållet i dina händer.

Fudeoroshi Vacuum Type lektioner

Som förklaras på bilden är steg nummer ett att applicera glidmedel för att använda Fudeoroshi Vacuum Type. Mängden glidmedel påverkar vilken typ av vakuum du får, så var noga med att prova olika mängder! Därefter kan du pressa änden av lösvaginan så att all luft åker ut. På så sätt skapar du ett starkt vakuum, vilket ökar stimuleringsnivån. Med det vakuum som orsakas av luften som åker ut från lösvaginan kommer du att uppleva en intensiv sugnivå som får det att kännas som att du använder en helt annan produkt.

Oavsett om du pressar ut luften eller inte kan du nu trycka dig in i fickvaginan och börja köra. När du är klar bör du se till att rengöra ordentligt med hjälp av vatten. Du kan kolla in våra [rengöringsprodukter och guider] för mer hjälp med detta.

Du kan när som helst byta till 'Chijo-mode' och använda två händer. Använd inte två händer på lösvaginan samtidigt, använd dessa två händer för att vrida lösvaginan som en skruvmejsel för att skapa en ytterligare unik känsla. 

Sammanfattning för Fudeoroshi Vacuum Type

Fudeoroshi Vacuum Type är en av ToysHearts lösvaginor och är perfekt för nybörjare. Interiören är mer subtil och kombineras perfekt med vakuumfunktionerna. Den har även en speciell vridningsdesign så att du enkelt kan vrida mittendelen av lösvaginan. 

Lösvaginan Fudeoroshi Vacuum Types specifikationer

Vikt: 229 gram

Längd: 12,5 cm

Bredd: 6,3 cm

Tunnelns längd: 11 cm

Material: TPE

Tillverkad av: ToysHeart

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 229,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 110,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Write Your Own Review
Du recenserar: Fudeoroshi Vacuum Type
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.