Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Gichigichi Tororichi Sweet & Tight

Denna lilla överkroppsdocka har en ovanlig konstruktion i två delar: den första delen av onaholen är mjuk och töjbar, medan andra halvan är fastare och mer intensiv. Låt dig sväljas av denna fitta och njut av portarna, tunneln, och den livmoderliknande slutkammaren.

Tororichi; en liten överkroppsdocka från  Magic Eyes

Vissa lösvaginor är inget annat än ett köttigt rör, men Magic Eyes satsar ofta på en design som inte bara känns bra på insidan utan som även ser bra ut på utsidan. Liksom den ursprungliga Tororichi har den här lösvaginan formen av en ung kvinnas kropp, tillsammans med små bröst, en lite knubbig mage, smala höfter och en liten rumpa. Fittan har den vanliga ”kameltå”-designen där de små inre blygdläpparna är dolda av de mjuka och svullna yttre blygdläpparna.

Även om den har alla rätt former är den definitivt mycket mindre än en riktig torso: Gigichi Tororichi mäter 15 x 8,5 centimeter och väger 450 gram. En onahole av denna storlek kan användas med en eller två händer, beroende på vad du föredrar.

Tororichi; en unik och snäv upplevelse

Som du kan se i bilderna har Magic Eyes använt tre material för den här lösvaginan:

  • Vaginalt material: Insidan av tunneln är gjord av ett material som töjs och klamrar sig fast som en riktig vagina.
  • Materialet punipuni: Det här materialet är mjukt och töjbart och används på den undre halvan av kroppen, tillsammans med hela utsidan. Känslan går att jämföra med en kudde eller marshmallows.
  • Materialet gichigichi: Detta fastare material används för insidan av den andra halvan av kroppen. Eftersom att det är mindre töjbart känns det mer intensivt och tajt.

Efter att ha tryckt dig förbi blygdläpparna kommer du först att känna dig välkommen av det mjuka och milda materialet. Flera "grindar" eller veck i materialet rör sig fram och tillbaka över din lem för varje stöt.

Men om du trycker djupare kommer du att känna Tororichi Gichigichis fitta klämmas runt dig! Körde du djupt? Flexar hon sina bäckenbottenmuskler för att hon är så glad över att mjölka dig på din sperma? Oavsett vad blir tunneln tätare och fastare, tillsammans med vågiga väggar och subtila strukturer. Allt detta kombineras till en otroligt trevlig stimulering som kommer få dig att kämpa rejält för att inte nå klimax för tidigt. 

Specifikationer för Gichigichi Tororichi Sweet & Tight 

Lösvaginans längd: 15 cm

Bredd: 8,5 cm

Höjd: 7 cm

Tunnellängd: 13,5 cm

Vikt: 450 gram

Inkluderar glidmedelstest och förvaringsväska

Materialet överensstämmer med lag nr 370 om livsmedelshygienstandarder från det japanska hälsoministeriet

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 450,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 135,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 3
Write Your Own Review
Du recenserar: Gichigichi Tororichi Sweet & Tight
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.