Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Gimmick Kari Rich

Stor. Mjuk. Klämmig. Men med en dold fördel… Gimmick Kari Rich från EXE är en överkroppsformad lösvagina med en speciell “gimmick” som bidrar med en ovanlig stimulering i tunneln.

555 gram av klämmigt nöje

EXE valde ett mjukt material för den här leksaken: det är väldigt töjbart och böjligt, samt känns utmärkt att hålla i. Den är formad som en förenklad kvinnas överkropp med dess försiktiga kurvor, en söt lite rumpa och en simpel ingång. För att bidra med lite extra känsla har hon på sig en topp med en båge som motiv, precis som på bilden på förpackningen! 

Lösvaginan väger 555 gram, vilket är ganska mycket. Detta är inte bara för att göra leksaken mer visuellt tilltalande, utan det bidrar även med mer stimulering: de extra tjocka väggarna trycker lite hårdare än vad tunnare väggar gör, vilket hjälper med att leverera stimulering, speciellt med ett mjukare material som detta. 

Räfflad tunnel med dubbla lager

The Gimmick Kari Rich har ett simpelt “myntinkast” som ingång som även är enkel att trycka igenom tack vare töjbart material. Insidan av tunneln är fodrad med ett väldigt töjbart rosa material.

Tunneln har vågiga organiska utbuktningar från början till slut, men eftersom att den smalnar av  och breddar sig blir stimuleringen både rolig och varierad. Utbuktningar som dessa ger en väldigt realistisk stimulering, speciellt i mjukare material. Kari Rich är relativt bred i början, men smalnar sedan av avsevärt. Efter detta breddas den igen, breddas ytterligare lite, samt smalnar sedan av i slutet och leder till en liten rund slutlig kammare. När du stöter in i denna lösvagina kommer du känna att de trängre områdena rör sig lite långsammare eftersom de klämmer ditt skaft tajtare, vilket gör att olika områden av lösvaginan rör sig på olika sätt.

Stimulerande “ryggrad” för extra tillfredsställelse och variation

Men vänta, det kommer mer! “Gimmicken” i namnet refererar till den stav som löper längs med lösvaginan. Den är gjord av fastare material och dess små “armar” kurvar sig runt tunneln på flera platser. Även om den är inbäddad i det mjuka materialet kommer du att känna kullarna på staven genom väggarna, vilket ger lite mer tryck och stimulering på specifika platser.

Denna “stimuleringsstav” tillåter dig att skräddarsy upplevelsen efter dina önskningar. Applicera tryck på Kari Rich för att öka dessa stimuleringspunkter eller vrid den för att få stimulering på olika platser. Valet är ditt! 

Gimmick Kari Rich egenskaper

Lösvaginans längd: 14.9 cm

Lösvaginans bredd: 10.2 cm

Lösvaginans vikt: 555 grams

Tunnelns längd: 10 cm

Dubbla lager + tillfredsställelsestav

Inkluderar kostnadsfritt glidmedelstest och väska

Tillverkad av EXE

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 555,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 100,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2
Bone structure With bone structure
Write Your Own Review
Du recenserar: Gimmick Kari Rich
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.