Tillgänglighet: I lager

Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Goku Hida Virgin Octopus

När man kombinerar ”Japan” och ”Konstiga sexsaker” är tentakler en av de första sakerna som de flesta tänker på. Med Goku-Hida Virgin Octopus har G-Project äntligen skapat en lösvagina som inte bara är en dum gimmick: känn den tentakelsinspirerade tunneln ta tag i dig tätt med sugkopparna som glider över din lem. Maskoten för denna lösvagina är en söt rödhårig brud klädd i en tunn bikini som visar upp sin fantastiska kropp.

Lösvaginans design

goku hida virgin octopus

Utsidan av denna lösvagina ser ut som man kan tänka sig att en lösvagina från G-Project ser ut: den har en rundad form som är lite tunnare i mitten så att den passar perfekt i din hand. Framsidan har en öppning som ser ut som en stiliserad kameltå. En sådan design gör det inte bara lätt att glida in, den är även mycket slitstark: ömtåliga små blygdläppar kan skadas eller till och med förstöras över tid, vilket förstör lösvaginans utseende.

Goku Hida Virgin Octopus väger 300 gram, vilket är perfekt för en lösvagina som ska hållas med en hand. Den är liten och lätt nog för att du enkelt ska kunna använda den med en hand under längre sessioner, men väggarna är tillräckligt tjocka för att skjuta tillbaka mot dig för varje stöt, vilket ger en verklighetstrogen känsla.

Tentakeltunnel: en bläckfisk?

Nej, vi pratar inte om James Bond-filmen från 1983 - denna bläckfisk är byggd för att ge dig en helt annan typ av underhållning. Även om Goku Hida Virgin ser tråkig ut på utsidan, är dess insida intressant.

Den runda entrén bildar en tätning runt dig så att glidmedel inte läcker ut, och efter det börjar lösvaginans unika struktur: åtta tentakler löper i längdriktningen genom tunneln och trycker mindre och större sugkoppar mot dig. Kopparna är mjuka utsprång som masserar dig, men tack vare den lilla gropen i dem tar de även tag lite i tid och ger dig små "kyssar".

I slutet av tunneln finns en större bult, strukturerad för att se ut som en upprullad tentakel. Denna mjuka kulle ger lite extra stimulans för ditt ollon..

Om du vill skräddarsy känslan enligt dina preferenser bör du se till att välja rätt glidmedel. Ett tunt, rinnande glidmedel gör att du kan känna varje detalj i tentaklerna och deras sugkoppar, vilket gör upplevelsen mer intensiv. Ett tjockare, mer gelliknande glidmedel gör känslan lite mildare: perfekt för långa sessioner eller om du föredrar en lägre stimulering.

Hållbar lösvagina för otaliga sessioner

goku hida virgin octopus

G-Project vet att deras design är så bra att du vill använda deras leksaker om och om igen, så de ser till att satsa på material och mönster som håller.

  • Töjbart material: Goku Hida Virgin Octopus töjs enkelt till dess dubbla längd eller mer, samt återtar sedan sin ursprungliga form när du släpper den.
  • Design med ett enda lager: medan konstruktioner i flera lager möjliggör olika känslor på olika ställen, kan de olika materialen komma ifrån varandra och orsaka allvarliga skador. En design i ett lager är alltid mer hållbart.
  • Högkvalitativa japanska material: materialen lever upp till de högsta säkerhetsstandarderna i Japan. De har testats och är hållbara, men även helt säkra att använda i sexleksaker!
  • Simpel design: lösvaginans design har inga tunna utbuktningar eller delikata blygdläppar. Den solida designen har i princip inga områden som är enkla att förstöra.
  • Japansk tillverkning: många leksaker kommer från Kina eftersom de är billigare, men G-Project stoltserar med dess högkvalitativa japanska produktion.

Sammanfattning för Goku-Hida Virgin Octopus

Denna fickvagina har i stort sett allt du kan önska dig i en kompakt lösvagina: en hållbar design, bra material och naturligtvis stor stimulering. Du behöver inte tycka om tentakler för att njuta av denna lösvagina från G-Project: det är inte en billig gimmick, det är ett riktigt bra tillskott till G-Projects utbud!

Lösvaginans längd: 13 cm

Lösvaginans bredd: 6.5 cm

Tunnelns längd:

Lösvaginans viktt: 300 gram

Förpackningens storlek: 17.5x12x8 cm

Tillverkad av G-Project

Inkluderar gratis glidmedelstest och förvaringsväska.

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 3 000,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 1 000,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
Interesting experience..
Recension av Federik
Overall it's good but also not the best, I was expecting a more stimulating onahole, with all the "octupus" stuff, but I couldn't feel them at all, maybe it's just me but not as good as I expected to be stimulation wise, but overall a good product.
Very easy to clean, the price it's a bit high, if the stimulation were as expected it would have been worth it, but on sale the price is on point.
Translate review
Product
Service
Wie had ooit gedacht dat een Octopus zo goed zou voelen.
Recension av Drynix
the best
Translate review
Write Your Own Review
Du recenserar: Goku Hida Virgin Octopus
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.