799,00 kr

Lägg till i önskelista

  • Lagersaldo: Slut i lager

  • 100% Diskrete Zahlung und Versand
  • Versandkostenfrei ab 80 €
  • 14 Tage Rückgabegarantie

Det finns ingen bättre känsla i världen än att utforska en fitta hos en oskuld, och om du vill uppleva detta kommer du att älska Gokusai Uterus Moonshot från Magic Eyes. Detta onahole känns precis som den äkta varan och kommer få dig att spruta hur snabbt som helst.

Den främre förpackningen har en härlig flicka med ett oskyldigt utseende som lekfullt döljer sitt hål för dig, och kommer med allra största sannolikhet göra dig kåt inom loppet av några sekunder.

En lösvagina med en design i dubbla lager utan dess like

Gokusai Uterus Moonshot är designad för att gnugga din penis på rätt sätt och för att få dig att komma rejält. Den unika designen med två lager är höjdpunkten i denna produkt - vaginaltunneln är konstruerad av ett helt annat material och replikerar känslan av en verklig vagina. Vidare har slidtunneln flera veck av köttliknande material, vilket gör att det känns som en riktig vagina.

800 gram tung med flera knölar för stark utlösning

Gokusai Uterus Moonshot är tjock, väger 800 gram och har en övertygande hudtonsliknande färg för en realistisk upplevelse. Tunneln har också flera köttiga veck och stötar för att stimulera din kuk och ge dig en stark orgasm. När du penetrerar slidtunneln kommer du upptäcka ett särskilt område, designat för optimal njutning. Till skillnad från andra onaholes är Gokusai Uterus Moonshot robust och tung att hålla i, och du kommer omedelbart lägga märke till den överlägsna känslan.

Ett hål som tar dig till månen

Denna onahole känns lika bra som en riktig fitta. Med sin robusta struktur, design i två lager, flera inre veck och stötar, kommer den att ta dig till månen. Använd din fantasi, tryck in din penis djupt in i Gokusai Uterus Moonshot och ge dig själv den kärlek du vet att du förtjänar.

Specifikationer

Höjd: 170 mm

Vikt: 800 gram

Bredd: 100 mm

Djup: 90 mm

Märke: Magic Eyes

Mer information

ManufacturerMagic Eyes
# of holesNej
Number of layersNej
Open/ClosedNej
ReusableNej
Bone structureNej
ThemeNej
Tunnel length0mm
Product weight960gram