Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Super Hard and Tight ~Cyclist Girl~

Cyclist Girl: Hård och tajt

Upplev en av ToysHearts mest unika lösvaginor med en hårdhet och täthet som är bortom denna värld!

Som det tydligt framgår av titeln fokuserar denna fickvagina verkligen på att ge dig en tät och hård upplevelse. När vi säger "hård" menar vi att den skarpa svängen i själva lösvaginan är orörlig och väldigt robust. Trots detta är den fortfarande trevlig att ta på och kommer säkert att ge dig mycket nöje. Du borde prova!

Toy’sHearts lösvaginor med hentai-tema

Cyclist girl transparent onahole

Föreställ dig att du cyklar med din blonda kompis

Hennes underkläder trycks in i röven och vaginan, vilket i kombination med hennes tramptag innebär att du verkligen kan se konturen av hennes fitta. I själva verket är hela hennes outfit ganska tät, vilket gör att du verkligen kan se hennes former, speciellt runt hennes bröst!

Låt denna fantasi förbättra din upplevelse när du kastar dig in i denna lösvagina. Tänk dig hur varmt det skulle vara att vara där ute, bara ni två svettandes av all cykling, följt av en helt annan typ av svettframkallande aktivitet ...

Den genomskinliga fickvaginan

Den mest uppenbara funktionen på utsidan av denna lösvagina är naturligtvis materialets färg. Lösvaginan Cyclist Girl är delvis genomskinlig, vilket innebär att du kan se vad du upplever i viss utsträckning. Du kan se den skarpa svängen, men går det verkligen att förbereda sig för något sådant? Skäm bort dig själv med nöjet av att kunna se hur du stimuleras. Vrid lösvaginan för att maximera tillfredsställelsen!

Men det här är naturligtvis inte allt som finns på utsidan av denna lösvagina. Ingången till Super Hard and Tight ~ Cyclist Girl ~ är faktiskt i form av en girig vulva och öppnar sina inre blygdläppar som vingar för att omsluta dig. Ingången är även ganska snäv, vilket i kombination med produktens övergripande fasthet borde göra det ganska uppenbart hur intensiv din upplevelse kommer att bli med denna fickvagina.

En intensiv sexleksak för män

Den inre tunneln är verkligen som en cykeltur. Här möts du av lösvaginans kurvor. Detta är i form av mjuka spiralformade spår i väggarna som leder dig vidare. Dessa något urholkade spår känns nästan som fasta utbuktningar som drar dig djupare och djupare.

Sedan krockar du plötsligt! En hård sväng får dig att krascha och gå in i en riktigt ”hård spiral”. Den skarpa svängen kommer i form av en förändring i tunnelns riktning i kombination med att materialet är delvis fastare. Denna plötsliga ökning av fasthet kommer att skapa en intensiv stimulans som kommer göra dig galen. 

Men nöjet slutar inte där. Gör dig redo för nästa starka stimulering när du fortsätter förbi åtdragningen av den här tajta fickvaginan. Tunneln fortsätter att smeka dig för maximalt nöje. De fasta klumparna är den andra märkbart fasta delen av tunneln, och de stimulerar dig faktiskt medan den skarpa svängen fortfarande masserar din lem.

Bortom den ojämna sträckan hittas en öppning som hjälper till med att skapa ett vakuum, vilket innebär att hela upplevelsen faktiskt intensifieras ytterligare.

Underhåll av din tajta fickvagina

Med en fast lösvagina som denna måste du använda rätt glidmedel för att maximera din upplevelse. Ta en titt på våra glidmedel och välj det som passar bäst för dina smaker.

Rengör alltid din lösvagina efter användning för att se till att du kan fortsätta använda den under en lång tid. För att hjälpa till med detta bör du ta en titt på våra rengöringsprodukter för fickvaginor, guider för hur du använder dem finns längst ner på sidan.

Sammanfattning för Super Hard and Tight ~Cyclist Girl~

Super Hard and Tight ~ Cyclist Girl ~ är en fast och tät, delvis genomskinlig lösvagina. Dess avgörande funktion är den plötsliga riktningsförändringen inuti tunneln som kommer med en stark fasthet som ger en intensiv stimulering. I kombination med vakuumförmågan och den allmänna fastheten är Super Hard and Tight ~ Cyclist Girl ~ utformad för att ge en mycket intensiv upplevelse.

Vikt: 385 gram

Längd: 17,5 cm

Bredd: 6,5 cm

Tunnelns längd: 15 cm

Material: TPE

Tillverkad av: ToysHeart

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 385,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 150,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
super hard and tight - use a lot of lube
Recension av Asuna
As the name suggests, she is indeed super hard and tight. To be honest - of all the onaholes I own this one is the hardest I have and I like it. It is something different. Certainly not for everyone. You need a lot of lube unless you want a painful experience. Usually before use I oil her up a little bit, then you can see more through the material.
Translate review
Product
Service
Tight and nice bend
Recension av M
The onahole is extremely tight and has a bend in the middle of it.
The bend feels amazing, but theres a lack of texture behind the bend and at the end of the onahole.
Translate review
Product
Service
tighter than most onaholes
Recension av tj
the bend is really nice. the end point is boring though.
Translate review
Write Your Own Review
Du recenserar: Super Hard and Tight ~Cyclist Girl~
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.