Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Horny JAV Actress Eimi Fukada Ass Onahole

Eimi Fukada är en av Japans hetaste AV-stjärnor, och efter leksaker med hennes fitta, röv och mun har EXE äntligen skapat en leksak för de som gillar rumpa.

En onahip utan dess like

Enligt mytologin var Helen of Troys ansikte så vackert att det sände iväg tusen fartyg - och vi är villiga att satsa på att Eimi Fukadas röv skulle kunna göra detsamma. Den här höften är gjuten för att se ut som om hon är böjd så att du kan ta tag i hennes smala midja och känna de runda, knubbiga skinkorna pressas mot dig. Den här leksaken mäter 34x28 cm och väger 7 kg, vilket betyder att den är väldigt verklighetstrogen, och när du stänger ögonen (eller tittar på en Eimi Fukada JAV) är det lätt att föreställa sig att det är porrstjärnan du tar tag i.

Röven är guppig men inte för mjuk eller töjbar: perfekt för en tonad röv!

Eimi Fukadas fitta

Den här porrstjärnans fitta har återskapats med många detaljerade och intressanta strukturer. Efter att ha tryckt genom den täta öppningen finns en liten rak del som skapar en tätning runt din lem ... Men efter detta bör du göra dig redo för en vild åktur! Tunneln böjer sig från sida till sida, vilket leder dig förbi hennes g-punkt och en serie vågiga texturer. Realistiska membran vrider och vänder sig när trycker går djupare och djupare, och så småningom smalnar tunneln för att skapa en tryckpunkt. Tryck igenom och avsluta i det sista området som är täckt med en mängd olika strukturer.

Eimi Fukadas tajta anal

Vill du ha mer? Eimi Fukada erbjuder sin rumpa till dig med iver! Ingången här är ännu tätare och klämmer fast runt din lem. Tunneln i sig har en realistisk analdesign med smalare och bredare delar som alla är täckta av flexibla utbuktningar. Slutet är ganska smalt, tillsammans med en liten bula för lite extra stimulering.

Horny AV Actress Eimi Fukada Ass - Egenskaper

Storlek: 34x28 cm

Vaginal tunnellängd: 19 cm

Analtunnelns längd: 17 cm

Vikt: 7 kg

Inkluderar ett gratis glidmedelstest

Tillverkad av EXE

keep reading

Mer information

# of holes 2
Product weight (g) 7 000,00 g
Reusable Is reusable
Theme Porn
Tunnel length 190,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
cool
Recension av huj
i like it
Translate review
Write Your Own Review
Du recenserar: Horny JAV Actress Eimi Fukada Ass Onahole
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.