Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Horny Nurse's Treatment Sakura Kirishima

Ibland behöver du lite öm kärlek och omsorg när du känner dig lite trött eller sjuk… Sjuksköterskan Sakura Kirishima hjälper dig gärna!

Den sexiga fickvaginan med sjuksköterske-tema med JAV-stjärnan Sakura Kirishima

NPG:s sexuella behandlingsvagina fokuserar på en mycket specifik typ av vårdpersonal: den sexiga sjuksköterskan. Vi kan försäkra dig om att en session med denna specialist absolut gör att du mår bättre! Efter den orgasm som denna lösvagina ger dig kommer du att känna dig glad och avslappnad.

Den sexiga sjuksköterskan är vanlig inom porrbanschen, och vem kan bättre fylla rollen som sexig sjuksköterska än Sakura Kirishima? Den här JAV-stjärnan (Japanese Adult Video) är med i många fantastiska filmer och fotoserier där hon visar sin fantastiska kropp och sina färdigheter. Denna imitationslösvagina är formad precis som Sakuras riktiga fitta för att göra det så enkelt som möjligt för dig att leva dig in i fantasin.

NPG är inte bara kända för sitt högkvalitativa material och produktion utan även för sitt samarbete med Japans mest populära JAV-stjärnor. De har producerat många klonade lösvaginor genom åren, var och en med en verklighetstrogen vagina kopierad från den verkliga fittan, och en interiör fylld med stimulerande texturer. En gipsform skapas av skådespelerskans nyrakade vagina för att säkerställa att så mycket detaljer som möjligt följer med ner i klonen. Detta förvandlas sedan till utsidan av lösvaginan. Insidan av lösvaginan tillverkas inte genom en gipsavgjutning, utan är snarare designad av experter som vet exakt vilka texturer som känns bra med NPG:s material.

Sexuell terapi: en mjuk men stimulerande vagina

Den här lösvaginan har en slät utsida med några utbuktningar för bättre grepp. Den detaljerade vaginan har delikata blygdläppar och till och med luva och en liten rund klitoris.

Precis som med många lösvaginor från NPG är Horny Nurse's Treatment Sakura Kirishima fylld med olika organiska texturer från början till slut. Om du kör snabbt blandas de samman till en enda stor tillfredsställelse, men de är tillräckligt distinkta att du kan känna dem separat om du kör tillräckligt sakta.

Efter att du har applicerat lite glidmedel kan du glida in i Sakutas tajta vagina och känna hur hon tar hand om dig. Ingången är ganska smal, men efter detta vidgas tunneln lite vilket gör att texturen verkligen kommer fram. Den början med små och masserande pärlor, följt av ringliknande strukturer, utbuktningar, organiska veck och linjer. Applicera tryck på utsidan för att öka trycket och intensiteten. Sjuksköterskan Sakura kommer ge dig den lättnad på spänningen som du söker.

Design med dubbla lager

För att göra saker och ting ännu bättre har lösvaginan två lager. Utsidan är mjuk och kuddliknande, precis som en kvinnas hud. Dess bleka färg ger en bra kontrast till den ljusa och rosa insida du ser när du öppnar upp Sakuras vagina. Det inre materialet är designat för att töjas och greppa tag om dig som en riktig kvinnas vagina, och levererar precis rätt mängd stimulering.

Sammanfattning för Horny Nurse's Treatment Sakura Kirishima

Vi ser alltid fram emot NPG:s kloner och med Sakura Kirishima har de återigen lyckats väldigt bra. Den väldigt detaljerade insidan och utsidan, tillsammans med de högkvalitativa materialet gör att den här lösvaginan verkligen skiner. Du kommer att njuta av den även om du inte har hört talas om Sakura Kirishima.

Vikt: 400 Gram

Lösvaginans längd: 15cm

Lösvaginans bredd: 7.5cm

Inkluderar kostnadsfritt glidmedelstest för lösvaginor

Tillverkad av NPG Japan (Nippori Gift Shop)

Design med flera lager

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 4 000,00 g
Reusable Is reusable
Theme Porn
Tunnel length 1 200,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2

International Reviews

Product
Service
NPG ist nicht für mich!
Recension av Shawkat Ali
Aus meiner Erfahrung mit verschiedenen Onaholes im Laufe der Jahre aus den USA, China, Japan und Korea würde ich sagen, dass Korea gewinnt. Das Meiki one von Spider war das Beste. Kokos ist ein weiterer Gewinner. NPG ist wahrscheinlich der beliebteste aus Japan. Ich habe 3 verschiedene von NGP verwendet. Keiner davon hat mir wirklich gefallen. Von Magic Eyes habe ich 4 verschiedene Onaholes verwendet. Davon gefielen mir 2. Ich denke, NPG ist eigentlich nichts für mich.
Translate review
Product
Service
good amazing onahole !! !)
Recension av Yoyo
Very good onahole good sensation pleasure !! :)
Translate review
Product
Service
Best onahole - Also cheap
Recension av D
This is the best oneholes I have tried. I would recommend it. It is very stimulating and soft. I have tried a few onaholes from different brands at the same price range but this is definitely the best one for me. Also the service is very good. The package is discrete and I received it the same week I ordeded. I live in a different EU country than the Netherlands.
Translate review
Write Your Own Review
Du recenserar: Horny Nurse's Treatment Sakura Kirishima
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.