Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Ju-C 4U

JU-C 4U

Hur mycket kan du ta? Denna hybrid kommer göra dig galen (på ett bra sätt) med sin allt intensivare design. Den är även känd som ”Juicy for you” och har två olika typer av material, vilket gör den sista delen av tunneln extra intensiv.

Förpackning

Som med alla G-Projects Ju-C lösvaginor har denna lösvagina en utsökt brutta på förpackningen. Den här skolflickan ler och lyfter upp sin enhetliga kjol för att visa upp sina lår och strumpor. Även om hennes topp inte är särskilt avslöjande finns det inget som kan dölja de stora, saftiga brösten.

När du öppnar lådan hittar du lösvaginan säkert förpackad i plast, tillsammans med två bra små tillbehör: en förvaringspåse med blixtlås och ett glidmedelstest.

Hybriddesign

När du tar ut Ju-C 4U ur förpackningen ser du omedelbart att detta inte är en vanlig lösvagina. Den ser nästan futuristisk ut! Större delen av lösvaginan är gjord av ett färglöst, halvtransparent material, men lindat runt tunnelns djupaste del ser du ett rosa material. Materialet känns behagligt att ta på och är inte oljigt eller illaluktande.

Med en vikt på 345 gram är detta en medelstor lösvagina. Liten nog att ta tag i och använda med en hand, men tillräckligt tjock för att du inte ska känna fingrarna genom sidorna.

De två olika materialen du ser har olika fasthetsnivåer. Det genomskinliga yttre skiktet är ganska töjbart, men tillräckligt fast för att hålla formen och ge en bra stimulans. Det rosa inre materialet är lite fastare och VÄLDIGT stimulerande.

Varning: Intensiv design!

Den interna designen hos Ju-C 4U är utformad för att använda dessa olika material på ett optimalt sätt. I början finns det ett antal portar som du känner tydligt när du glider förbi var och en av dem. Efter ett sista tryck kommer du att befinna dig i ett rum med långa, stimulerande knoppar som dras över dig vid varje stöt.

Nu börjar det fasta rosa materialet. När du försöker trycka dig inåt kommer du definitivt att känna lite motstånd, som en slags livmoderfunktion. Denna andra ingång kommer att klamra sig fast runt dig och dra dig in i sin spiralliknande struktur. Den sista delen av Ju-C 4U består av ett rum fodrat med sugkoppstrukturer och en enda stor utbuktning som glider över toppen på din kuk.

Alla dessa olika strukturer kombineras till en lösvagina som inte är till för de svaga. Att behöva trycka sig igenom det fasta materialet är en intensiv upplevelse, och denna lösvagina passar bäst för människor som tycker att de flesta lösvaginor är för mjuka eller tråkiga. Om du tror att denna lösvagina kan vara för mycket för dig men ändå vill prova den, bör du komma ihåg att  göra upplevelsen mildare genom att applicera mer glidmedel eller använda ett tjockare, mer koncentrerat glidmedel.

 

ju-c 4u for you

Rengöring

En design som denna med detaljerade strukturer behöver lite extra uppmärksamhet när den rengörs. Lyckligtvis är materialet som G-Project använt lätt att rengöra och kommer inte att samla på sig smuts. Skölj ur Ju-C 4U ett par gånger under kranen och använd fingrarna för att se till att vattnet även når de djupaste delarna. När lösvaginan är ren trycker du in en absorberande trasa med fingret, eller baksidan av en penna. Låt verka i några minuter så att all fukt försvinner. Om du vill vara på den säkra sidan kan du upprepa detta steg. Slutligen kan du damma utsidan med lite underhållspulver och förvara din Ju-C 4U i en förvaringspåse.

clean

Egenskaper

Förpackningens storlek: 17.5 x 8 x 8 cm

Lösvaginans längd: 15.5 cm

Lösvaginans bredd: 5.5 cm

Lösvaginans vikt: 280 gram

Inkluderar gratis glidmedelstest

Inkluderar gratis förvaringspåse

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 280,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 130,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2
Write Your Own Review
Du recenserar: Ju-C 4U
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.