Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Kaitai Shinsho Premium Soft - Moe Body

Kaitai Shinsho Premium Soft - Moe Body

Vi kan kalla detta för en liten torso, men missta dig inte: med en vikt på 2 kg är det inte en liten leksak! Magic Eyes har producerat en andra version av den ständigt populära Kaitai Shinsho, som den här gången är ännu mjukare och mer realistisk. Tack vare den underliggande skelettstrukturen känns Kaitai Shinsho Premium Soft aldrig slak eller otrevlig: hon håller sin form perfekt utan att bli stel. Denna leksak ger även ett otroligt sug!

Den perfekta kroppen: fyrfaldig materialdesign för extra realism

Konsten på lådan som visar en tjej med stora ögon som visar upp sin kurviga kropp räcker för att göra oss nyfikna. När du väl öppnar förpackningen blir du inte besviken: den perfekta mjuka kroppen har en smal midja, stora bröst och en fin rund rumpa. Med en längd på 27 centimeter och en vikt på 2 kg är denna överkroppsdocka lätt att hantera medan den fortfarande är tillräckligt stor för att kunna uppskatta kurvorna.

Det är inte bara utseendet som gör Kaitai Shinsho Moe Body till en utmärkt produkt! Precis som dess föregångare är den här överkroppen tillverkad genom att kombinera flera olika material, varav varje enskilt material bidrar till realismen och resultatet:

Kaitai Shinsho

  • Mjuk hud: Det yttre skiktet, brösten och röven har gjorts av ett underbart mjukt material. Det känns precis som riktig hud och studsar till och med lite!
  • Benlager: det inre skelettet har flera funktioner. För det första gör det att överkroppen inte fälls eller böjs för lätt. Det känns även mer realistiskt när du tar tag i den här leksaken och känner en bröstkorg under den mjuka huden. Slutligen hjälper det fasta lagret även till med att skapa ett vakuum - mer om det senare.
  • Fodermaterial: insidan av Kaitais fitta är fodrad med ett speciellt rosa material som efterliknar känslan av en riktig fitta.
  • Mjukt kött: mellan benstrukturen och fodermaterialet finns något annat: det mjuka köttmaterialet är mjukt och nästan geléaktigt och skjuter tillbaka mot dig med varje drag utan att vara för hårt.

Extra lång tunnel med briljant design

Liksom den ursprungliga Kaitai Shinsho är tunneln extra lång och löper hela vägen. Den interna designen är identisk med den första upplagan. Varför ändra något som redan är perfekt? Den enda förändringen är att Moe Body är lite mjukare, vilket skapar mildare stimulering. Denna överkroppsdocka är perfekt för långa sessioner eller uthållighetsträning!

Direkt efter blygdläpparna hittar vi ett litet område där glidmedlet kan samlas. På detta sätt läcker mindre ut och det tillförs extra för varje stöt. Sedan börjar den verkliga tunneln: den böjs försiktigt och varje del av den är täckt med subtila, realistiska strukturer. Tunnelns struktur är asymmetrisk, så om du vänder Kaitai får du en annan upplevelse.

Sugning eller inte: du får välja

En av de saker som gör att Kaitai verkligen skiner är vakuumet. Tack vare det inre skelettet kan denna leksak skapa ett intensivt vakuum! Varje gång du drar ut försöker leksaken suga in dig igen. Detta ger extra stimulering och är något som alla bör prova minst en gång!

Men om du hellre vill vara utan, eller om du vill ha en längre session, är även det möjligt: Magic Eyes har satt in ett "mynt" av plast som blockerar tunneln, men det kan enkelt tas bort eller sättas in igen. På så sätt kan du växla mellan de två olika lägena!

En överkroppsdocka som är enkel att rengöra

När du tar bort myntet löper tunneln hela vägen genom denna överkropp, vilket gör den superlätt att rengöra efter användning. Skölj ur den under kranen eller i duschen och låt vattnet rinna hela vägen igenom. Se till att torka den bra efteråt, särskilt på insidan! Läs mer om tvättning och torkning på vår rengöringssida, där kan du även köpa några produkter som underlättar hela processen.

Sammanfattning för Kaitai Shinso Premium Soft

En sexig kropp och en helt otrolig interiör med ett stort vakuum, vad mer kan man begära? Om du gillade den ursprungliga versionen men vill att nöjet ska vara lite längre kan Moe Body vara ett perfekt alternativ för dig. 

Specifikationer för Kaitai Shinso Premium Soft 

Längd: 27cm

Bredd (fram): 10.3-16.5cm

Bredd (sida): 11cm

Bröststorlek: 420cm

Midjestorlek: 290cm

Höftstorlek: 440cm

Vikt: 2kg

Tillverkad av MagicEyes Japan

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 20 000,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 1 600,00 mm
Open/Closed Open
Number of layers 4
Bone structure With bone structure

International Reviews

Product
Service
EXTREMELY tight
Recension av Tutan
The absolute best I've tried, like other reviewer it's snug, tight and sucks you in. But got tear, loose inside skeleton, no repair could be done, soo sad. If some glue or instructions would be great
Translate review
Product
Service
Amazing tightness
Recension av Mike
Once you plug the hole at the top and you let a vaccuum form, its gonna be the tightest and snuggest ride you`ll ever have the pleasure to experience.
Its also quite great to look at and provides ample size to hold on to. The extra weight also adds greatly to the experience.
Quite maintenace heavy though, also realy bothersome to clean, definitly recommend a cleaning stick!
Translate review
Product
Service
Spitzenprodukt mit schnellem Versand
Recension av Dennis
Premium Soft ist eine treffende Beschreibung, ist echt super eich und fühlt sich spitze an.
Warten musste ich auch nicht lange drauf.
Hoffe das Sortiment wird noch besser als es eh schon ist
Translate review
Product
Service
Really not bad
Recension av narleen
i dont want to take my dick off her anymore
Translate review
Write Your Own Review
Du recenserar: Kaitai Shinsho Premium Soft - Moe Body
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.