Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Kasya Musume

Kasya Musume

Den här motorcykelbruden är alltid upphetsad och redo att köra! Denna temabaserade lösvagina från ToysHeart har en utsökt skruvande tunneldesign som är löst inspirerad av de brusande kolvarna och växlarna på en motorcykel. Se till att du oljar in den rejält så kommer den absolut att belöna dig! 

Tajt men fortfarande mjuk fickvagina

kaya musume

Materialet “Virgin Skin” från Toysheart är känt för att vara mjukt och töjbart utan de vanliga nackdelarna man hittar med mjukt material: det är inte klibbigt, illaluktande eller ömtåligt. Materialvalet balanserar lösvaginans design på ett väldigt bra sätt: tunneln är tajt och ganska intensivt texturerad, men blir inte överstimulerande. På Toyhearts egna skala ligger den på topp (tajt) och vänster (mjuk). 

Kaya Musumes ingång har ett enkelt hål med roterande utbuktningar som leder in i mitten, vilket gör att det är enkelt att trycka in din penis även om den inte är stenhård ännu. Längre in hittar vi en sektion med små utbuktningar och en stor kulle som vrider sig runt den. Dessa små utbuktningar skapar en åtstramande känsla, precis som när en kvinnas membran tar tag i ditt skaft.

När du trycker in djupare kommer du att känna lite motstånd där tunneln smalnar. Virvlande utbuktningar omfamnar dig från alla sidor, där en större och framträdande spiral skapar en fördjupning i tunnelns vägg. Tack vare strukturen böjer och omfamnar sig det mjuka material runt dig, ibland oförväntat, vilket förhöjer din tillfredsställelse.

Att använd lösvaginan Kasya Musume

Precis som med alla våra lösvaginor rekommenderar vi att du använder ett högkvalitativt glidmedel. Vattenbaserade glidmedel skadar inte lösvaginans material, samt är enkelt att ta bort efteråt. Om du vill få ut det mesta av din lösvagina rekommenderar vi att förvärma den med en sexleksaksvärmare i några minuter innan du startar: på så sätt kommer den att vara varm som en riktig vagina.

Efter användning rengör du den enkelt med ljummet vatten och torkar av den ordentligt innan du förvarar den. Ta en titt på vår rengöringssida om du vill veta mer om hur du tar hand om din lösvagina och ökar dess livslängd..

Sammanfattning för Kasya Musume

Med dess mjuka material, tajta tunnel och virvlande texturer är den här lösvaginan en riktig kundfavorit… men du kan självklart ha henne helt för dig själv!

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 3 700,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 1 350,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Write Your Own Review
Du recenserar: Kasya Musume
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.