Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Kitsu-Man Pocha Max

Kitsu-Man Pocha Max - Köttig & mjuk onahole med en tajt kanal

Oavsett om du letar efter långa och mjuka sessioner eller något lite mer intensivt, kommer Kitsu-Man Pocha Max att tillfredsställa dina begär till 100%. Den är rejäl nog att kännas väldigt realistiskt. Samtidigt är den trevlig och inte särskild grov. Vad sägs om att testa?

Premiumkvalité för en perfekt tillfredsställelse

G Project designade och tillverkade sin Kitsu-Man Pocha Max för att tillfredsställa även de mest krävande männen. Det är en onahole med två lager, tillverkat av innovativt momochi-material som utvecklas med användningen. Denna mjuka onahole är väldigt mjuk vid beröring på utsidan. Samtidigt är det inre materialet tillräckligt fast och spänt för att ge utmärkt stimulans.

Allt du behöver göra är att glida in i onaholen och klämma ihop den för att njuta av den naturliga hudliknande strukturen och den vaginala tunneln. Du kan till och med vrida eller knipa ihop den lite för 360 graders ultimat känsla. Beroende på hur du föredrar att hålla och klämma den låter den dig experimentera med olika förnimmelser och ta dig närmare och närmare klimax.

Mjuk och knubbig exteriör

Titta på den vackra flickan på asken för Kitsu-Man Pocha Max. Föreställ dig att ta tag i och klämma hennes stora bröst och ganska knubbiga sidor av magen. Det är precis den typen av känsla du får när du tar leksaken i dina händer.

Onaholen är stretchig vilket gör att längden expanderar lite när du klämmer ihop den, vilket gör att du kan trycka in din penis större delen av vägen. Denna onahole är väldigt mjuk och klämbar, vilket gör att du kan uppleva en mild och söt känsla när njutningen ökar gradvis, vilket leder till en tillfredsställande orgasm.

Intensiv och realistisk tunnel

Kitsu-Man Pocha Max har en behaglig mild tunnel. Den njutbara stimuleringen är inte alltför överväldigande, vilket gör denna onahole till en perfekt leksak för längre sessioner.

För att komma till tunneln trycker du först förbi det yttre lagret som vid nära kontakt ger en mjuk hudliknande realistisk upplevelse. Sedan kommer du till öppningen av tunneln, som tätar runt din lem när du drar ut och bildar ett fint sug runt om penisen. Efter att du glidit genom entrén känner du direkt hur materialet pressar runt dig hårt.

Tunneln blir sedan snäv och smal när du tränger dig igenom flera stötar. Slutet av tunneln har små fickor täckta med flera texturer, vilket gör känslan köttig och stimulerar den känsliga änden av din lem.

Det bästa är att ju hårdare du klämmer, desto bättre kan du känna alla dessa subtila kurvor i tunneln.

Specifikationer

Märke: G Project

Nettovikt 670 gram

Mått. (L x B x H cm) 14,5 x 10,5 x 10,5 cm

Tunnellängd 11,58 cm

Material: TPE

Håldesign: Stängt hål

Konstruktion: Dual Layer

Lotionprov ingår

keep reading

Mer information

Product weight (g) 6 700,00 g

International Reviews

Product
Service
Perfekt love!
Recension av Mr D
This to is really amazing! The feeling for one or 2 hands! OHHHH sooo perfect! Rekommendat this one 10 of 10
Hope too see this lovely pussy again. So realistisk in feeling
Translate review
Product
Service
beste onahole
Recension av Tim
Dit is de zachtste, meest realistische en meest comfortabele onahole die ik ooit heb gebruikt.Het is echt comfortabel. Het enige nadeel is dat het materiaal te zacht is, waardoor het snel slijt.
Translate review
Write Your Own Review
Du recenserar: Kitsu-Man Pocha Max
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.