Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Kunoichi Puni Shuriken Virgin Soft

Detta samarbete mellan G-Project och Hot Powers ger oss en onahole som är mjuk, flexibel och fylld med en otrolig textur!

Kunoichi Puni Shuriken Virgin Soft onahole

En onahole med shurikentema?!

Skarpa och dödliga kaststjärnor kanske inte verkar som ett lämpligt tema för en onahole, men vi lovar att det är mycket bättre än det låter! Kunoichi Puni Shuriken Virgin Soft väger 350 gram och passar perfekt i din hand. Runt ingången hittas en subtil öppning med stora "kupaa"-blygdläppar som leder dig in i hennes entré.

Tunneln är formad som en sexkantig shurikenstjärna som skapar en vågig väg hela vägen till baksidan av lösvaginan. Linjerna mellan punkterna är som små kantade tentakler som sveper runt din lem, och klämmer för varje stöt. Det mjuka materialet gör att det känns helt otroligt! Delarna vid stjärnans punkter har väldefinierade horisontella åsar, vilket skapar extra stimulans. Tunneln mäter 12 cm, men töjer sig lätt om du behöver det extra utrymmet.

Med texturen som löper hela vägen genom tunneln kan du få mjuka och oavbrutna stötar med stadig stimulans som låter dig bygga upp till en fantastisk klimax.

Snygg dubbelskiktskonstruktion

Kunoichi Puni Shuriken Virgin Soft kanske ser ut som en onahole med ett enda lager, men det är bara för att de två materialen som används har samma färg. Insidan är gjord av ett vanligt material för att leverera rätt mängd stimulans, medan utsidan är gjord av G-Projects mjuka momochi-material. Denna onahole är gjord med en "doppning"-process, vilket gör att de två lagren kan bindas samman på ett väldigt säkert sätt.

Kunoichi Puni Shuriken Virgin Softs specifikationer

Kombinationen av G-Projects lyxigt mjuka Momochi-material med Ride Japans igenkännliga struktur ger oss en högkvalitativ lösvagina som känns helt fantastisk.

Längd: 13,9 cm

Bredd: 6,6 cm

Höjd: 8,1 cm

Tunnellängd: 12 cm

Vikt: 350 g

Märke: G-Project and Ride Japan

Inkluderar gratis glidmedel och förvaringspåse

Kunoichi Puni Shuriken Virgin Soft onahole art

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 3 500,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 1 200,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Write Your Own Review
Du recenserar: Kunoichi Puni Shuriken Virgin Soft
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.