800,00 kr

Lägg till i önskelista

  • Lagersaldo: Produkt auf Lager und sofort lieferbar

  • 100% Diskrete Zahlung und Versand
  • Versandkostenfrei ab 80 €
  • 14 Tage Rückgabegarantie

Sexleksak med 11 spiralformade veck för maximal stimulans

Kuru-Kuru 11 är en tung sexleksak som kommer att förverkliga dina vildaste fantasier. Den känns hur bra som helst och har 11 unika spiralformade hudliknande veck som stimulerar din kuk på rätt sätt. Lösvaginan kommer få det att kännas som om du gnuggar mot en underbar vagina.

Förpackningens främre omslag har en snuskig och smal tjej med rosa hår och en snuskig svans, som lämnar mycket lite åt fantasin. Öppna lådan, lägg händerna på Kuru-Kuru 11 och prova på egen hand. Dessa 11 signaturspiraler kommer att gnugga och stimulera din kuk till en explosiv orgasm.

Väldigt töjbar och mjuk onahole skapar ultimat nöje

Kuru-Kuru 11 är verkligen unik och känns himmelsk när du väl är inuti henne. Dess sammetslena spiralveck kommer att smeka och leda din penis in i en ombonad livmoderkammare som känns fantastisk. Dessutom är lösvaginan väldigt töjbar, och du kan dra och leka med den när du onanerar. Tunneln är också gjord med ett speciellt material som anpassar sig efter din kuk efter viss användning för maximal komfort och nöje.

Känns otrolig på din penis

När du väl är inne i Kuru-Kuru 11 kan du omedelbart känna skillnaden gentemot andra onaholes, och du kommer älska det. Den supermjuka slidtunneln känns verklighetstrogen, och de flera vecken förstärker upplevelsen ytterligare. Spruta lite glidmedel på din penis och kör fullt ut med Kuru-Kuru 11.

Specifikationer:

Antal hål: 1

Vikt: 560 g

Tunnellängd: 15 tum

Märke: G Project

Mer information

ManufacturerG PROJECT
# of holesNej
Number of layersNej
Open/ClosedNej
ReusableNej
Bone structureNej
ThemeNej
Tunnel length0mm
Product weight660gram