Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Kuu Sou Ultrasoft

kuu sou ultrasoft onahole stretchy

Ultramjuka onaholes ger en helt annan typ av stimulans än de fastare typerna. De kanske inte passar för alla, men du borde definitivt ge det en chans en gång i livet och uppleva dess unika egenskaper!

Ultramjukt material

I allmänhet anser människor att mjukare material är mindre stimulerande - och de har rätt! Eftersom det töjer sig lättare och texturerna försvinner, tenderar mjukt material att ge en ganska mild stimulans. Detta är perfekt för långa sessioner eller hud som snabbt blir överstimulerad,

Men det finns naturligtvis mer att beakta med mjuka onaholes. Till exempel tenderar de verkligen att "klamra sig fast" på huden, att den försiktigt tar tag i den och drar lite längs ytan, på samma sätt som en riktigt fitta gör. Denna effekt blir extra märkbar om du har en konsistens som ökar i storlek likt Kuu Sou. Dessutom reagerar mjuka material lite långsammare när de flyttas. Ju större onahole, desto större fördröjning. Detta lurar din hjärna att tro att du inte onanerar.

En grov onahole med en simpel men effektiv textur

Kuu Sou Ultrasoft har en superenkel form med tjocka väggar. Den väger lyxiga 830 gram, därmed kan du använda den med en hand eller bägge två. Väggarna är väldigt tjocka, vilket ger den lite klämkraft trots det mjuka materialet.

Tunneln är 14,5 centimeter lång, vilket är ganska mycket över genomsnittet, och den sträcker sig enkelt långt bortom det. Att sträcka sig i bredd är heller inget problem tack vare det ultramjuka materialet, vilket gör denna onahole mycket lämplig för dem med större längd eller omkrets! Du behöver dock inte ha en stor kuk för att njuta av den; den anpassar sig enkelt till olika storlekar.

kuu sou ultrasoft onahole

Insidan av den här supermjuka lösvaginan är fylld med en bärliknande konsistens: dussintals utsprång som har små runda bubblor över sig. Med varje stöt växlar och klämmer dessa masserande knölar, smeker ditt skaft och omsluter ditt ollon. Ta det lugnt för att njuta ordentligt, och bygg sedan upp till snabbare stötar för att nå en spektakulär klimax med denna lyxiga onahole!

Sammanfattning för Kuu Sou Ultrasoft

Det mjuka materialet ger skonsam stimulans och en skön ”gripande” känsla. Det är en ganska stor onahole, och bärstrukturen på insidan känns helt fantastisk.

Längd: 18 cm

Bredd: 7 cm

Höjd: 8 cm

Tunnellängd: 14,5 cm

Vikt: 430 g

Märke: G-Project

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 8 300,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 1 450,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Write Your Own Review
Du recenserar: Kuu Sou Ultrasoft
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.