Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / KYO Beat

KYO Beat

KYO Beat är betydligt bättre än att använda en onahole eller en vanlig sexleksak! Denna kraftfulla sexmaskin för män gör att du kan njuta av onani utan att behöva använda händerna överhuvudtaget. Du kan ta tag i bröstsexleksaker eller titta på videor medan enheten gör sitt jobb, vilket tar dig till en intensiv klimax.

Den perfekta sexmaskinen för män

Letar du efter din första sexmaskin? KYO Beat är ett utmärkt val som gör att du kan njuta av onani utan att behöva använda händerna. Men den kommer även att tillfredsställa de mest krävande användare som vill ha ett kraftfullt tillskott till sin sexleksakssamling.

Sugkoppen inkluderas med varje KYO Beat och låter dig fästa den på ett golv, bord eller vägg så att du kan använda den i olika positioner. Dina händer kommer att vara fria att titta på en video i telefonen eller för att smeka en annan leksak, vilket gör dig ännu mer upphetsad när du omfamnar fantasierna. Du kan också använda ett bekvämt handtag om du föredrar att styra processen med din hand.

Den inre delen av KYO Beat är gjord av mjukt TPE-material. Det känns bra och realistiskt när leksaken börjar röra sig upp och ner, vilket stimulerar din penis över hela längden.

Enkel att använda, rengöra och förvara

KYO Beat är superlätt att rengöra med vatten och tvål eller med en speciell leksaksrengörare. Ta bara bort den mjuka delen när du är klar genom att försiktigt nypa ena sidan av den mjuka ringen. Du kommer tycka att det är väldigt enkelt att dra ut och sätta in det igen. För att återinstallera den mjuka delen behöver du helt enkelt trycka in den och justera tills den passar smidigt över glidringen.

Sexleksakens design är enkel och intuitiv. Det finns en strömknapp. Om du håller den inne i 2 sekunder kommer KYO Beat att slås på och av. Om du trycker på den kort kommer läget att ändras.

Att fästa stativet för sugkoppen är även enkelt. Skruva först av bottenkåpan och fäst sedan stativet genom att skruva in det i det centrala hålet. Det fästs enkelt på alla släta ytor. Använd spaken för att säkra sugkoppen eller ta bort den. Skruven på sidan kan användas för att justera vinkeln för din bekvämlighet.

Specifikationer:

Material ABS/POM/TPE

Vikt: 365 gram

Laddningstid: 120 minuter

Användningstid: 180 minuter

USB-laddare och sugkopp ingår

keep reading

Mer information

Product weight (g) 500,00 g
Write Your Own Review
Du recenserar: KYO Beat
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.