Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Lilith Spiral - Dots

Lilith Spiral Dots

Varför nöja sig med något annat än de bästa och handtillverkade japanska leksakerna? Tomax har det bästa materialet och den bästa kvalitétetskontrollen i hela branschen. De koncentrerar sig på kvalité framför kvantitet och har en bred samling som har bevisat deras värde flera gånger om. Är Lilith Spiral Dots rätt för dig? Läs för att få reda på det! 

Erotisk bubbelbadsstruktur

När du tar en titt på insidan av Lilith Spiral Dots kommer du först märka att den är täckt av en textur som efterliknar små bubblor. Dessa bubblor kanske inte ser särskilt viktiga ut, men låt inte dess utseende lura dig: även om du kanske inte känner de individuella kullarna känns texturen väldigt annorlunda i jämförelse med en slät tunnel. Lilith Spiral Dots känns som att den klamrar sig fast lite vid dig, precis som en riktig vagina som klämmer dig under riktigt sex och ber dig att komma djupare och djupare.

Detta är dock inte allt som Tomax har att erbjuda. Formen av själva tunneln är en behaglig kombination mellan realism och fantasi. När du sprider blygdläpparna och trycker dig igenom det smala hålet kommer du känna hur det tätas runt omkring dig. Anledningarna till detta är flera: det ser till att glidmedlet inte läcker ut, men det gör även att leksaken formar ett vakuum som suger in dig för varje gång du drar tillbaka. Efter detta finns en aningen bredare plats där du först kommer känna en bubbeltextur som omsluter dig. Sedan smalnar tunneln av en aning och ändrar sin form: flera tjocka veck omsluter dig från alla sidor, och de virvlar sig runt dig i takt med att du går djupare. I slutet av tunneln blir den rak igen och skapar en aningen mindre stimulerande känsla för den känsligaste delen av din kuk.

Utsidan av Tomax Lilith Spiral Dots är liknande till hur andra Tomax-lösvaginor ser ut: en lång cylinder med ett aningen tjockare lock som även har en entré. Framsidan har självklart även en vagina som ser semi-realistisk ut. Blygdläpparna har förenklats en aning för hållbarhetens skull. Lösvaginorna i Lilith-serien väger ungefär 340 gram, vilket är lättare än Tomax Venus, men tyngre än Tomax Succubus. Detta gör dem perfekta eftersom de är köttiga, men inte är så stora att de blir otympliga.

Extremt bra material

En av de saker som har hjälpt Tomax till att bli ett populärt varumärke är kvalitén på deras material. Även om nästan alla tillverkare använder samma typ av material har alla sitt egna recept. Tomax material anses vara bland det bästa som existerar.

Först och främst är hållbarheten mycket bättre än med de flesta lösvaginor. Om du tar hand om din lösvagina kommer den att hålla länge utan skador. För det andra har inte Tomax lösvaginor problemet av att olja kommer upp till ytan. Denna olja kan kännas obehaglig, och att förlora för mycket av den kan även göra att dina lösvaginor blir mer mottagliga för skador. Slutligen är Tomax lösvaginor i princip luktfria. Många lösvaginor har en lukt som är svår att beskriva. Vissa märken försöker dölja denna lukt med parfym. Tomax har dock knappt någon lukt överhuvudtaget tack vare materialets stabilitet.

Tomax kan säkerställa kvaliteten på deras material och produktionsprocessen eftersom de har en liten produktionsanläggning där allt tillverkas för hand av erfarna proffs. Denna noggranna kvalitetskontroll säkerställer att felaktiga lösvaginor eller dåligt blandade satser aldrig når kunden.

Hur du använder och rengör din lösvagina från Tomax

Tomax lösvaginor är väldigt enkla att använda och rengöra. Innan du använder dem bör du applicera lite vattenbaserat glidmedel vid entrén och inuti din lösvagina. För bästa upplevelse bör du värma upp den med en USB-värmare i några minuter.

Efter användning - jag är säker på att vi inte behöver berätta särskilt mycket om den delen - skölj ur din lösvagina från Tomax under kranen. Använd fingrarna för att sträcka ut hålet och se till att allt tvättas ut ordentligt. Pressa eller skaka ut så mycket av vattnet som möjligt och använd sedan en ren bomullsduk <> för att torka insidan helt och hållet. Förvara din lösvagina i originalförpackningen eller ta en variant <> tillverkad speciellt för ändamålet.

cleaning your toy

Specifikationer och mått för Tomax Lilith Spiral Dots

Längd: 15.2 cm Bredd: 7.1 cm längst fram, 6.3 cm längst bak Vikt: 340 gram Tillverkad av Tomax Tillverkad i Japan

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 3 400,00 g
Reusable Is reusable
Theme Neutral
Tunnel length 1 300,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Write Your Own Review
Du recenserar: Lilith Spiral - Dots
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.